pa zar niko ne zna nista o ovom digitalcu valja li on ?![]()
poz svima ovde! slucajno sam naisao na ovaj forum pa da i postavim pitanje. Bio sam u gradu i vidim ovaj digital HD .. cena mu je 375km ili 187eura.
Dali je on ok? meni treba dobar video i slikama da su lepe boje,.. inace sviram i treba mi kad hocu napravit neku prezentaciju i da je zvuk naravno dobaR posto cu to na youtube kacit. znaci da je sve to pristojno snimaka drugih sto kace .. a verujem i sa losijim aparatima.
Sugestije isto dobro dosleeto udrite hehe ??
pa zar niko ne zna nista o ovom digitalcu valja li on ?![]()
Pa, malo je preopcenito pitanje, otprilike kao da dodes na neki forum o autima i pitas valjda li Opel Astra?
Valja, za ono sto ti treba i koliko ces ga koristit i vise nego valja. A sto se videa tice, sve ovisi o tome sto od njega ocekujes. To nije kamera i mikrofon je takav kakav je, sad je li to dovoljno dobro za ono sto trazis, ne znam. Prokopaj po youtubu i trazi videe snimane bilo kojim kompaktnim foticem, to je otprilike ista razina kvalitete.
pa dobro ja i pitam jel to ok, naravno da bi pitao i za opel astru jel ok ako je nisam probao, jer vec su drugi pa nek mi kazu oni valja li ili ne.. nije to nista lose! samo kazem da ne bacam pare.. nisam jos imao digitalac.. ono picio sa k800i uvek. zato mi treba vas strucnijih odgovor![]()
Bookmarks