A iz onog ugrađenog file managera? Ili neki 3rd party manager, nebitno. Uglavnom, mora bitiE71 je to mogla.
Pokušavam već pola sata pronaći način kako prebaciti video uradak sa svoje E72 na drugi mobitel.
E72 u postavkama ili opcijama uopće nema mogućnost "Šalji".
Što raditi?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
A iz onog ugrađenog file managera? Ili neki 3rd party manager, nebitno. Uglavnom, mora bitiE71 je to mogla.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@xlr, hvala, može JEDINO putem tog Upravitelja datoteka, inače teško im je bilo staviti to kao opciju u Postavkama samog video isječka.
Bože, koja neugodnost bi bila da sam negdje vani i da me netko zamolio da prebacim video. Ono, imam mrgu od mobitela (smartphone), a ne može slati...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Uglavnom, da se razumijemo, pod onim gore da je to i E71 mogla - mislio sam na file sharing kroz upravitelja datoteka ili neki drugi file manager. Ne sjećam se kako je i da li je mogla to obaviti na način koji si ti opisao. Pa eto.. Bitno da nekako radi, šta ćeš![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...a da probaš ući: Galerija -> Slike -> odeš na snimljeni video, postavke i Šalji -> bluetooth...jer ni ja u e52 nemam unutar video djela opciju šalji...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ni 6220c ni n86 nemogu slat iz video djela nego galerija fotografije
brže i lakše skidanje sa rapidshare,megaupload i sl.
http://cafe.mobil.hr/threads/67233-L...galno?p=924485
Bookmarks