imao sam priliku samo jednu kopiju iPhone-a vidjet u zivotu...nije los mob kao mob, ali puno je ogromniji velicinom nego Iphone...a sad za druge ne znam
wlan radi najnormalnije...bar na mom 3GS-u
Tražio sam ali nisam našao sličnu temu, pa sam odlučio otvoriti novu.
Frend namjerava kupiti ovaj "obični" iPhone 2G, pa pošto ću ja ići s njime u "kupnju" zanima me na što sve treba obratiti pažnju? Nisam još dosada nikada imao iPhone, ali pretpostavljam da treba provjeriti standardno svu opremu, papire... e sad, kako ga razlikovat od kineza.. vjerovatno po dual SIM-u?
I jel istina da Wlan neradi na Jailbreak-anim iPhone-ima?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
imao sam priliku samo jednu kopiju iPhone-a vidjet u zivotu...nije los mob kao mob, ali puno je ogromniji velicinom nego Iphone...a sad za druge ne znam
wlan radi najnormalnije...bar na mom 3GS-u
Prva stvar koju možeš primjetiti je utor za SIM karticu. On se nalazi na gornjoj strani mobitela i moraš izvaditi utor iglom ili nečim vrlo tankim. U taj utor staviš SIM karticu i definitivno nemreš ugurati dvije ako je original :-))
Druga stvar gdje možeš provjeriti su ti određene aplikacije poput iTunesa koji je karakterističan za iPhone i ne vjerujem da ga kopije imaju. Čak i ako kopije imaju tu ikonu, ona mora služiti nečem drugomu.
Bom Chicka WahWah
od kud ta glupost da wlan ne radi? radi najnormalnije...
po ekranu odmah skužiš, iphone nema olovčicu dok kinezi u pravilu imaju ,
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Evo ti cijela tema o tome...
Link
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks