Uff, meni nista nije jasno ovdje, sto je pisac htio reci?
Kakve si to datoteke potrazio? Kakvo daljinsko upravljanje? Sto uopce pokusavas napraviti?
I daj se malo drugi put potrudi vise oko naslova, procitaj pravila o naslovima ako ti nije jasno.
piše mi u info za to daljinsko upravljanje: "povežite svoj mobilni uređaj sa PC raćunalom i koristite ga za daljinsko upravljanje"
zanima me kako da to napravim,spojio sam sa kablom od moba na komp i potražio te datoteke u njemu ali nisam našao jer sam mislio da to moram kopirati na komp,imam W580i!
ajd ako netko zna kako da to napravim neka mi kaže,nadam se da sam sve napisao što sam trebao!
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Uff, meni nista nije jasno ovdje, sto je pisac htio reci?
Kakve si to datoteke potrazio? Kakvo daljinsko upravljanje? Sto uopce pokusavas napraviti?
I daj se malo drugi put potrudi vise oko naslova, procitaj pravila o naslovima ako ti nije jasno.
dobro,sorry što sam krivo napisao!
pa tražio sam one datoteke koje imam u njemu pod programom "daljinsko upravljanje" zovu se te datotekeresenter,mediaplayer i desktop.
pa ja sam tu htio vidjeti dali se to sa kompa može upravljati s nekim drugim mobom!
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
A zasto mislis da su to uopce datoteke, te otkud ti ideja da ih mozes "izvuci van"?
To ti legendo ne ide tako... To su HID profili ugradjeni u firmware.
Dakle daljinsko upravljanje ilitiga remote control sluzi da bi se pomocu bluetooth-a upravljalo programima na PC-u.
Iako ne znam u kojem smislu imas zelju upravljati sa mobom, ali to sa ovim ne mozes.
Npr. mozes koristiti MPE(my phone explorer) kako bi upravljao mobitelom, sto dobro dodje kad ti display otkaze poslusnost.
Bookmarks