Ne možeš koristiti jer radi na CDMA mrežama, kakvih u Europi nema, osim jedne u Norveškoj. Taj model je namijenjen isključivo Američkom tržištu i to u suradnji s operaterom Sprint. I ne postoji nikakvo rješenje da bi ga se moglo koristiti na GSM-u.
Imam jedno pitanje...
Zanima me prvenstveno da li ja mogu koristiti htc evo na nasim mrezama u hrvatskoj jer vidio sam negdje da je htc samo na nekoj cmda ili ne znam kako se vec zove mrezi tj signalu ako se ne varam...i da kao gsm nije podrzan...
Znaci zanima me moze li se korisiti ,a ako ne postoji li kakvo sowtware-sko rijesenje?Ili neko flashiranje?
I procitao sam na jednom blog da bi europa trebala dobiti posebne mobitele tj gsm kompatibilne?
Hvala unaprijed...
Ne možeš koristiti jer radi na CDMA mrežama, kakvih u Europi nema, osim jedne u Norveškoj. Taj model je namijenjen isključivo Američkom tržištu i to u suradnji s operaterom Sprint. I ne postoji nikakvo rješenje da bi ga se moglo koristiti na GSM-u.
A sto je sa ovim da ce htc izbaciti specijalno za europu uredaje koji koriste gsm mrezu?
To ne znam, AFAIK ništa još nije službeno, a glasine su prilično nejasne.
evo ovo bi trebala biti europska verzija....jedva cekam,vec spremne pare za njegaCode:http://www.gsmarena.com/htc_desire_hd-3468.php![]()
Bookmarks