Izvadi bateriju nekih dva sata izvan mobitela.
Nakon što je vratiš, odmah drži tipke za hard reset. Trebalo bi upaliti.
Imam problem !
Spojio sam N97 sa kompjuterom da reinstaliram softver jer me zahebavao... sve u redu bilo 10 min kad poceo izbacivat da je izgubio vezu sa mobitelon i pokusava san opet spajat al nista... sad sam ga odspojio i prekinio... kad ga idem upalit samo se tresne i ne pali se... (vjerovatno je soft izbrisan kad sam ga prekinio)
Kako da ovo rijesim ??
Molim vas hitno mi treba odgovor
Hvala
Izvadi bateriju nekih dva sata izvan mobitela.
Nakon što je vratiš, odmah drži tipke za hard reset. Trebalo bi upaliti.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Probao sam to sta si reka... samo se zatrese ali nema znakova nikakvih poslje... Nema zivota...
Ima li koji drugi nacin ? Software updater ne pripoznaje vise mob jer triba bit upaljen...
Nije mi jasno zašto si uopće odspajao mobitel? Normalno je da tijekom flashanja javlja poruku kako mobitel nije spojen...
Na tvom mjestu bih Navifirmom skinuo novi firmware i flashao pomoću JAF-a.
neki dan se meni isto desilo....ja sam isto iskljucio telefon jer nisam znao da to ide tako....ali meni je uspjelo tako sto sam otisao na control panel i u add harware izaberes prvu tackicu ( Yes,i have alredy connected the hardware), poslije toga bi ti na dnu tih hardwra trebala biti nokijina inacica....onda uzmes mobitel prikopacas ga ponovo na nastavak instaliranja softwera i to bi ti trebalo prepoznati telefon...meni je bar tako uspjelo....(napomena, kad prikljucis mobitel na USB,nece ti se telefon odmah upaliti..sacekaj nekoliko minuta i onda ce ti se upaliti onaj bijeli zaslon ko kad se software instalira) nadam se da sam ti pomogao....pozz
zato što NSU zna javit da je izgubio vezi da ne zna naći mob i da probaš isključit, izvadit bateriju, uključit, pljunuti tri puta iza sebe, vratit bateriju i tak to...
been there done that....
ko što domy veli, skini sa navifirmom fw i instaliraj sa JAF-om, tak sam ja uskrsnuo svoj x6, imaš par stranica natrag temu![]()
ajm d gad dem futmasaž master
Ma posla san mob. u servis sa garancijom... nek se oni jebu s njim...
Bookmarks