Ti bi mijenjao svoj 5800 i nadoplatio? Naravno da da.
Molio bi ove koji su imali priliku koristit Satio, dali se on isplati uzet prek oglasnika ili mjenjat za 5800 uz nadoplatu?
Ti bi mijenjao svoj 5800 i nadoplatio? Naravno da da.
Zavisi koliko jos nadoplate ti taj trazi za satia.
Daj koliko god. Ja ga imam već neko vrijeme i bolji mi je sad 10 puta nego kad sam ga kupio. Istina treba se malo priviknuti ali bolje i to nego da ti prekida pozive kad licem dodirnes ekran kao neki od top 5 smartova. Inače Satio je kao 9-i ali ja se ne slažem! Per ih sve po kameri, dizajn dobar, tousc screen rezistivni ali bolje kvalitete i od x10 i od Iphone-a 3gs!!! Imao sam sve reprezantativne telefone do danas, a sa Satiom sam najzadovoljniji, telefon je brate kompaktan, čvrst, i to je to!! Dodaj samo Dodaj!!
definitivno je bolji od 5800,ali bogami nije bolji od x10,iphone-a i te ekipe
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
daj molim te iphone 3gs ima perfektan touch ni jedan mobitel nema takav touch kao iphone.
ovo sve ostalo je 10 puta losije, npr x10 to je ziva katastrofa. u usporedbi s iphoneom.
ne zelim nikog uvrijedit ali brate mili tako kaze da iphone ima los touch ili ga nije imao ili...nema ili nije ga imao jednostavno.
Da nije bilo Tesle sad bi bili na forumu u mraku...
uz neku razumnu doplatu.. bez razmisljanja..
jedina mana satia je sto nema 3.5mm za sluske naspram nokie....
"all in one"
Bookmarks