Jesi siguran da ti kabel valja?
Ili to, ili je stvar do softvera...
Kada spojim usb u mob pita me dali zelim samo punjenje ili jos par opcija.. ja izabedrem disck drive, ali stalno se cuje onaj zvuk kad prikljucis neki urenjaj na kompu.. i nekad mi izbaci open folder pa ga opet ugasi, i tako stalno. Ne kuzim u cem je caka posto mi je prije radilo
Jesi siguran da ti kabel valja?
Ili to, ili je stvar do softvera...
Nevidim zas nebi valjal jer je novi relativno.. a neznam sta do softa ?
Probaj drugi usb port ili drugi komp.
Unmountaj pa ponovno mountaj karticu u mobu (SD card postavke), restartaj mob.
Ako ne upali probaj izvaditi karticu i preko card readera joj pristupiti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Prek card readera oce.. al javi da ima gresku i pita dali zelim da skenira i popravi
Neki file/folder ti je corruptan - ima dosta slučajeva po netu vezanih za taj problem i Desire, i sam sam ga imao jednom. Događa se valjda zbog čestog spajanja na komp i/ili nepravilnog odspajanja sa usb-a. Ja sam radio sve po ps-u ali svejedno se neki vrag poremetio.
Ubaci u karticu u reader, uključi prikazivanje skrivenih foldera i folder po folder backupiraj na disk. One koruptane foldere nećeš moći. Nakon toga je formatiraj i vrati backup pa probaj može li se spojiti. Ovim ne bi smio izgubiti nikakve podatke osim ako ti neki delikatan folder nije koruptan - tu onda nema pomoći. Sumnjam da windowsi mogu popraviti tu grešku, možeš probati.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
bas cu to probat pa javim... tnx
Bookmarks