shortcute brišeš tipkom 1
di su zagrade nemam pojma
Obzirom da imam Nokiu e51 na kojoj ne radi opera_s60.sysx (jedina sa kojom sam bio zadovoljan na prijašnjim symbianima)
Morao sam silom prilika instalirati Operu mini koja je em spora kod starta, em me živciraju one shortcuti na homescreen stranici koji su postavljeni po defaultu. Primjerice Facebook, večernji...
Kako obrisati to i postaviti svoje prečace?
Ah da... gdje se nalaze zagrade i ostali simboli? Nekoliko osnovnih sombola je na tipki br.1 a na zvjezdici je friška figa.. zar nisu mogli ostaviti normalan raspored simbola?!?![]()
shortcute brišeš tipkom 1
di su zagrade nemam pojma
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Eh, stvarno ide sa tipkom 1Još da nađem zagrade čak bi bilo podnošljivo što treba čekati javu da pokrene aplikaciju.
Što se tiče ovog za zagrade, odnosno općenito za input.. Odi u settings (shortcut za to je # pa 8) pa Advanced i tamo stavi Fullscreen edit na On.. Sad će ti se promijenit način upisivanja (izgledat će ti ko kad recimo pišeš poruku), ali barem ima simbola kad stisneš zvijezdicu![]()
Super... Ovako je ok. Nema veze što izgleda kao da pišem poruku ali barem mogu koristiti sve simbole. :-)
Još da vas pitam ima li možda kakav jednostavniji način da odgovaram na mail od ovog kako ja radim. Dakle primim od nekog mail, i onda hoću odgovarati na njegove stavke, da njegov mail ostaje citiran, a ja odgovaram "između redaka". Sada to radim na slijedeći način: Stisnem odgovor obuhvati citirani tekst je markiran, te spremi, time primljeni mail mogu editirati, a samim time i odgovarati na određene dijelove maila.
Nije ni to najkompliciraniji način, ali troši promet jer ga bezveze moram najprije spremati, a tek onda editirati.
Uh...Tek sad sam išao i ja tipkati i gle, ja mislio da su nakenjali nulu, a kad tamo zagrade jedna prema drugoj() Ma izgledaju kao nula.
Imam par mail računa, i nekako mi je gmail račun najlakše otvarati u browseru...imam ga kao shortcut, upamćenu lozinku i za par sekundi vidim ima li koji mail ili nema. Neko vrijeme sam koristio emoze, ali mi ne leži. Mislim da je samo stvar navike, kako i čime otvarati mailove...
Dečki riješili ste sve moje dileme![]()
Bookmarks