Kad smo kod Siemens i kodova evo samo jedan način za promjenu jezika *#XXXX# i zelena tipka gdje su xxxx pozivni broj zemlje uz dodane nule naprijed na slobodna mjesta npr. *#0385# hrvatski itd.
*#06# - imei check,press left softkey for software version info
*#0606# - without SIM card and after pressing left softkey shows is the phone locked on network
*#0000# and green button sets language on automatic
Kad smo kod Siemens i kodova evo samo jedan način za promjenu jezika *#XXXX# i zelena tipka gdje su xxxx pozivni broj zemlje uz dodane nule naprijed na slobodna mjesta npr. *#0385# hrvatski itd.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
SP unlock *#0003*(secret code 8 digits)#
*#0606# shows you Secret Code, but only without SIM Card.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ta šifra prikazuje puno više od 8-mero znamenkastog Tajnog koda tako da neznam tko iz one vrpe brojeva može izvući pravi,ako je uopće prikazan tamo.![]()
A sta je SP?
service provider
Znam da je stara tema ali ja sam na CX70 probao sp unlock.Napisao sam *#0003*Prvih 8 brojeva IMEI-a# cekao 10 min ali pisalo je da je broj nevažeći.
BTW Šta bi trebalo napisat gdje piše (secret code 8 digits) i dali se tako može otključat mob zaključan na VIP?
Probajte pa postajte tu!
evo jos nesto:
*#05# daje koliko se sati radilo na mobu i koliko se razgovaralo ... isprobano na C65...
Lineage 2 user
Super kod!
Trebali bi više pregledavat ove stare teme uvjek ima nešto zanimljivo!
A što misliš zašto piše secret code ? Kad bi taj kod bio stvarno prvih 8 znamenki IMEI-a tko bi se uopće gnjavio sa programima, kablovima i ostalim sitnicama vezanim za otključavanje mobitela.Izvorno postao Ba®t
Taj kod se generira iz IMEI-a ali je algoritam kojim se izračunava strogo čuvana tajna. Jedino ako procuri spisak iz Siemensa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A onda ok!Možda neko ipak izračuna taj kod ko zna!
a dali neko zna tajni kod za koliko je radzen m 55
ovaj *#05# ne radi na ovaj model
hitno mi treba
hvala
Evo novi trik, skužio sam ga slučajno:
upišite bilo koji broj i stisnite #, npr. 9# i prikazat će vam se unos u tel. imeniku pod brojem koji upišete!
Isprobano na CX70!![]()
...prijatelju, ništa novo, tu mogućnost ima skoro svaki mob tako da to ne vrijedi samo za SiemenseIzvorno postao Ba®t
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
takodjer ne radi za sl55, vjerojatno radi samo u novijim mobovimaIzvorno postao Celikkk
a onda niš, nisam znao do sad, ali možda nekome zatreba!Izvorno postao Eminem
![]()
Zna li tko kakve štoseve za Siemens C45?
Veoma zanimljivo, probao sam na jednom starom siemensu i vecina ih radi. A neki od njih dobro dodju kada zelite kupiti polovan mobitel - pa mozete provjeriti koliko je sati razgovarano, koliko je star mobitel, je li zakljucan na neku mrezu i slicno. Pozdrav i svaka vam cast.
Bookmarks