Znaci, kad je HTC u pitanju od N1/Desire nadalje. Samo sto je problem HTCove podrske, update za postojece modele dolazi presporo, vidimo na primjeru Froyo-a.
Evo link o tome.
Najbitnije:
trebao bi izaći sredinom listopada
Minimalni zahtjevi:
1GHZ CPU
512MB RAM
ekran 3.5"
I dijeli se Android na onaj za slabije uređaje; 2.1/2.2 i na onaj za najjače; 3.0 (gdje bi spadali i tableti).
Kažu da će napraviti kompletan redizajn UI- a, sličan Gallery aplikaciji (ona 3D- kao Cooliris, kao na N1)- čime će SenseUI, Motoblur i Timescape postati nepotrebni.
Zvuči super... ako će biti tako.
Žao mi je što ništa od 3.0 za Milestone, ali možda netko porta ili nešto![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Znaci, kad je HTC u pitanju od N1/Desire nadalje. Samo sto je problem HTCove podrske, update za postojece modele dolazi presporo, vidimo na primjeru Froyo-a.
Da, tako barem kažu.
Ali, nadam se da će biti drugačije nego Froyo- pošto kažu da će biti kompletan redizajn i zvuči kao "milestone" (ali, ne na Milestoneu...) za Android.
Makar, meni to zvuči dosta napredno...
Da će već u listopadu izaći :/ Pošto je nedavno Froyo izašao i rekli su da neće žuriti sa updateima, već će ih izbacivati na godišnjoj bazi (ili tako nešto, ali uglavnom rjeđe nego sad).
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
zato i izdaju milestone2 već
al svejedno, ja se nebi kladio da neće doći i 3.0 na njega, čisto zbog toga što će sučelje podržavati i GPU čip, a milestone uz galaxyS ima najjači GPU na tržištu...
tako da treba ipak čekati nešto sužbeno
edit, evo ipak nije dugo trajalo
http://www.engadget.com/2010/07/01/a...rbread-rumors/
Zadnji uredio pajo2 : 02-07-2010 u 04:08
Ma, mislio sam na prvu Milestone.
Evo, sada opet kažu nešto dobro.
Sada pak govore da su ono preporučene specifikacije...
Nadam se da će biti nešto od toga...
Mislim, ne vidim korist od izmišljanja takvih stvari.
ako 3.0 ne bude dostupan na milestoneu, onda ugradnja najjačeg GPU-a na tržištu neće imati smisla... po meni, nelogičan potez. vidjet ćemo. do onda, ko imao milestone, ko nemao![]()
Bookmarks