Ajde neka ovdje onda svatko nooise koliko je star pa nece biti pitana drugdje po forumu![]()
Ajde neka ovdje onda svatko nooise koliko je star pa nece biti pitana drugdje po forumu![]()
May the Force be with you!
...drug Tito bi da je živ sad imao 102 godine...![]()
20g za 4 mjeseca![]()
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
22, ali mislim da to piše i u profilu ako te zanima za nekog određenog...
14 i 2 mjeseca![]()
16.6 :)) Nego šta je ovo, sve neka mala raja?
Ajde da se pokopaj(nismo mi vise djeca) doc cu ti u Banja Luku i zavezat noge oko vrata![]()
Ma neeema, zrelo ponašanje skroz :)) I još nešto, ponesi 100 maraka za svaki dan koliko ćeš provesti u Republici Srpskoj, šta ćeš...kontramjera :)Izvorno postao IvLajec
E da je moja prabaka živa imala bi 112;al jebga nije
Znači nisi tinejđer?Izvorno postao IggXy
![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kak si me dobro opisaoIzvorno postao IggXy
:bunny:
Godine uopce nisu vazne; ni ja nisam neki debilni teenager makar cu navrsit 15; jedino sta uvijek imam viska energije usprkos dva treninga dnevno![]()
Pa niko i nije sa 14, al kad onda probas drogu i zene (pod time mislim drqicuIzvorno postao IggXy
), pas vidit kako ces propizdit (a da ne ubrojim pubertet u to), a tek kako NESTO nes moc odvojit od ruku, iuuuuu
(procitaj opet onaj dio o drqici
)
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
baj d vej, u dupetu iam 20 godina!![]()
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
I svi profesori me mrze makar imam odlicne ocjeneuvijek se borim za svoja prava pa mi i tako treba
![]()
IggXy,ti si ko moj best frend,MIRNA DUŠICA![]()
ma svi vi kaj ste u pubertetu ste debilni
ja sam debilan iovak ionak
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
23 ljeta i jos malo vise od toga.
...17 g. ...zamalo 18 (za kojih 9 mj.)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
25 #######
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks