u svakom slucaju X10... bolji OS i display... ostalo je manje vise tu negdje...
moze pomoc, dvoumim se izmedu ova dva modela...moze preporuke, iskustva i sl.i naravno nedostaci jednog i drugog...
hvala
u svakom slucaju X10... bolji OS i display... ostalo je manje vise tu negdje...
"all in one"
zapravo me najvise i brine taj android kod se-a, jer nemam pojma kakav je to OS jer sam do sada bio iskljucivo na nokijama...trenutno sam na symbianu 9.4 s60v5 sto je isti softver kao u samsunga.
po cemu je bolji android??
ima li jos neko kakva iskustva sa ova 2 uredaja??
po cemu je bolji android.... pa dalo bi se tu pricat svasta... al u globalu sustav se stalno razvija tako da je skoro svako malo nekakvo osvjezenje... jako je brz, sve se nalazi na svom mjestu i dosta je dobro podrzan...
ne mozes sa androidom pogrijesiti...
"all in one"
aha...jer sam negdje citao da je na x10 android 1.6 i neke price da se nemoze nadogradit, sto mi je malo cudno bilo...
znaci bez problema se update-a na 2.1 i 2.2 kad izade?
dosad se x10 "sluzbeno" nije mogao nadograditi", sad bi trebao izac tvornicki update (ako vec i nije)... al nesluzbeno ga uvijek mozes nadograditi![]()
"all in one"
X10 dobiva nadogradnju na 2.1 pa vjerojatno kasnije i 2.2 ovisno o distribuciji.
Sve u svemu, X10 po meni napredniji device![]()
X10 je bolji-- ima i bolje funkcije, a dobro prepoznatljiva kamerica sony ericssona je uvek tu
Update dolazi na jesen tako da bez problema.
Ovde mozes pogledati kako X10-ka funkcionira, pa mozes jos malo da razmislis)
smjesna usporedba....se x10 u svakom slucaju
znam da je bila glupa poredba...zato sam u meduvremenu dosao u situaciju da se troumim...se x10, htc desire i novi samsung i9000 galaxy s.
ovo je sad vec off topic...no nadam se da ce admin dopustit daljnju raspravu i vase sugestije :-)
da ne otvaram novu temu.
mislim da je galaxy s pun pogodak,ne kažem da su desire i x10 lošiji,ali ovaj samsung mi se čini jednostavno predobar...uzmi onaj koji ti je najljepši,mislim da nemožeš pogriješiti
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Ili osvoji telefon na njihovom web sajtu...
Inače je to xperiaxten.com. Ako imaš facebook registraciju onda imaš ultralak posao. Samo moraš ući u njihovu grupu. Jedan klik.
Samo se nemoj puno dvoumiti, jer je nagradna igra pri kraju.
Puno sreće!
Bookmarks