pitam, jer ja igram preko xF-a, a opet netko igr ai preko samog cs-a, a neki preko hamachija il neceg drugog...zanima me jer sam sad napokon u pro klanu, pa da preko nekog progrma pojednostavim igranje![]()
pitam, jer ja igram preko xF-a, a opet netko igr ai preko samog cs-a, a neki preko hamachija il neceg drugog...zanima me jer sam sad napokon u pro klanu, pa da preko nekog progrma pojednostavim igranje![]()
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Ja imam CS 1.6, i igral sam ga preko LAN-a sa sestrom :shy: ...
Ali, odustali smo od toga, pa bi htio igrat malo taj CS 1.6 s nekim... Inače tražim servere baš preko CS-ovog sučelja...
da al opet preko cs-a je glupo tražit jer moraš nać među tih 10000 servera ili više makar može se i mapa napisat al opet treba i onda nać...a sad preko xfire-a mi smanjuje fps-ove za 65, tak da mi to nevalja...sad ću probat s hamachijem dok skine novi map pack, pa hoćeš zaigrat ?
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
Dali vam je bolji Call of Duty 2 ili Counter Strike 1.6?
U mom razredu to svi rasturaju, pitali su me hoću li igrati s njima, a ja reko igram cod 2.
Ako mi se svidi, nabavit ću si ga...
I da.. Cod 4? Može mi neko nešto reć o njemu?
Sry na off....
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Po meni je COD 2 puno bolji,al to je moje misljenje.
COD4? Imas mnogo recenzija na netu. Ja sam citao OVU...![]()
preko X-Fire-a igram CS-a
ja igram na 2 servera CS..
CroHerza - ima pravih gamera
Thor.NetasZone - igram tamo jer je deathmatch, kad te ubiju odma se stvoriš sa oružjem kojeg odabereš.. bio sam među prvih par na serveru, ali su makli rankove
EDIT: eto link na njihove stranice..
Zadnji uredio .andro. : 08-04-2009 u 17:42
Uglavnom preko Hamachia sa frendovima.
Nek mi netko javi ako oce protiv mene igrat da ga naucim kako se igra![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
ma ja si ljepo napravio steam, i clan, pa ako se neko oce joinat nek se joina.....
moj steam: http://steamcommunity.com/id/psychostealth
steam od clana: http://steamcommunity.com/id/psychostealth
kazem, svi ste dobrodosli..
skidzz gaming rulzz
Da podsjetim,tema se zove "Preko čega igrate CS 1.6?",pa cu vas zamolit da ostanete na njoj. Hvala!![]()
pa pitam ja preko cega igraju, al opet pitam i ako netko ima steam a to se sporazumijeva pod to heheili..
Ha ljepo odeš samo na New game, odabereš mapu, složiš ime srvr-a max. igrače i tako...startaš igru...(ali nesmiju biti botovi unutra (osim ako ne želiš)) i netko u lanu ode pod find servers, odabere karticu LAN, i ako je sve uredu i ako server radi trebalo bi se tamo pojaviti ime servera, i dotična osoba se samo treba Joinati (priključiti igri)...
UPDATE: Novi STEAM shalko50
KIFFERSTEUBCHEN - server je steam only ali zato tamo igraju najbolji igrači svijeta ( uvijek full 32ppl+)
Zadnji uredio Smuchac : 16-07-2010 u 15:31 Razlog: postovi spojeni (hint: multiqoute)
Bookmarks