Probaj formatirati memory card ili još bolje izvadi je pa probaj može biti do memorijske kartice ako nije full reset mobitela *#7370# poslije resetiranja ponovo probaj bez kartice ako ni to nije ponovo na servis
mobitel mi se restarta nakon 10-ak min dok koristim glazbeni player.
prije par dana sam tzv. ubija mob i odnija ga u servis. nakon oživljavanja mobitela mi se počeo restartati. u njemu je isti sw koji je bija i prije
pa bih molija ako neko može pomoći. Hvala unaprijed
edit:
Prouči pravila vezano za naslove tema:
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=8&a=65
xlr
Zadnji uredio xlr : 13-06-2010 u 18:37
Probaj formatirati memory card ili još bolje izvadi je pa probaj može biti do memorijske kartice ako nije full reset mobitela *#7370# poslije resetiranja ponovo probaj bez kartice ako ni to nije ponovo na servis
U servisu su mi ga ponovo flashali ali opet se restarta kad slušam muzik plajer ili garmin ili neku multimediju.
ali kažu da kvar nije softverski već hardverski pa oni misle da je problem u RGb čipu jer se prigrijava
pa kažu da bi trebalo prominit matičnu jer je promjena čipa komplicirana i da to nitko ne radi.
Pa mene zanima ako neko zna dali se isplati prominiti matičnu ploču ili uzet novi mob
ili ako neko zna koliko dođe matična ploča iali ako neko ima bolje rješenje pa da mi javi
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
odnija sam ga u drugi servis i oni će viditi u čemu je problem i probat ga rješit
Bookmarks