nadam se da postoji neko rješenje
dešava mi se barem par puta dnevno da ili kad zovem nekoga ili kad mene netko zvrcne, kada razgovor završi ne mogu prekinuti (coll ended opcija na ekranu). ne kontam šta se đogađa jer točno ne mogu ništa kao da se sve zamrzne , ekran mi je ugašen i nema tog boga i načina da ga dignem niti na tipku za gašenje i paljenje niti na bilo koji drugi način sve dok on ne odluči da to mogu napraviti, daje zvučni signal ( mali bip) i ona mogu bez beda ugastiti mob ili ga upaliti prekinuti razgovor ako ga vec druga strana nije prekinula, pa si sad mislite kao je glupo ako nekoga pogreškom zvrcneš a nemožeš prekinuti poziv.
do sad sam napravila sve što sam mislila da pomaže, stavila sam automatsko gašenje ekrana nakon 30 min ( on se sve jedno sam kod toga odmah ugasi), napravila shut down moba, sve vratila na tvorničke postavke ali ništ ne pomaže, dal se radi o nekom bug-u ili? molim pomoć9
mob mi je stari dva mjeseca i baš mi je ok, ovo sranje( oprostite na izrazu) se pojavilo prije dva tjedna. mobitel mi nije rootan

Odgovori uz citat
Bookmarks