evo mog mišljenja
Nokia x6-nije me previse oduševila,jako losa izrada (ko da ju nije nokija radila,imaš dosta filmova na youtube gdje zorno pokazuju probleme a i sam sam se uvjerio da je dosta loše napravljenja sama konstrukcija), capacitive TS dobro reagira ali taj symbian po meni je jako loš (nisu ga bas dobro i kvalitetno napravili za TS),cpu od 434 MHz je dosta los za takav tip uređaja i dosta se primjeti da sporo ucitava poslikane slike.U svakom slucaju nije loš aparat ali bolje pricekat nokiju n8
SE vivaz-nisam bas neki veliki fan SE ali kad sam se malo druzio sa ovim modelom moram priznat da me je pozitivno iznenadio i razocaro.Prednost svakako 8Mpx kamera,cpu od 720 MHz sa PowerVR SGX graphics,ekran isti ko i na x6,mislim da je isti symbian u pitanju.Nedostaci-symbian kojeg ipak moram priznat nokija bolje rjesila,resistive TS i po meni njega se jedino isplati kupiti ako ti treba malo bolji fotic u mobilnom aparatu s time da i to je upitno koliko je bolja slika,meni osobno sam aparat ostavlj dojam ko da je igracka a ne mobilni aparat
HTC legend-bez razmisljanja moj favorit među nokijom i SE-om,osim što je noviji uređaj i što ima android (koji je po meni mrvicu ipak bolji od symbiana.Teško je govoriti o razlikama između dva operativna sustava jer na kraju sve ovisi o samom korisniku ali androidu dajem prednost jer je ipak noviji sustav a i platforma je za sad najbrže rastuca pa i s time razvoj aplikacija i sama podrška je bolja) aluminijsko kuciste (koje me je apsolutno odusevilo i ostavlja dojam kvalitete i izdržljivosti) ,cpu 600mhz,384 mb ram.Nedostatak nešto manji ekran

Odgovori uz citat
Bookmarks