Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iphone4, nokia c5
    Operater
    098,099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koji mobitel kupiti - nokia x6 ili SE vivaz ili htc legend?

Pozdrav svim forumašima!
    Eto sam naslov kaže da imam trilemu..
    Vjerovatno mi netko može pomoći iz vlastitog iskustva ili samo mišljenje potkrijepljeno argumentima mi pomaže.
    Kakav je android u usporedbi sa symbianom me isto zanima?
    Naime, nikad nisam ni držao u ruci android. Imao sam par symbian nokia(doduše ne TS) i nije me impresioniralo do sad.
    Sva tri mob-a su otprilike u istom cijenovnom rangu (kad produžujute ugovor)
    Zahvaljujem svima koji nađu vremena za par toplih riječi

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo mog mišljenja
    Nokia x6-nije me previse oduševila,jako losa izrada (ko da ju nije nokija radila,imaš dosta filmova na youtube gdje zorno pokazuju probleme a i sam sam se uvjerio da je dosta loše napravljenja sama konstrukcija), capacitive TS dobro reagira ali taj symbian po meni je jako loš (nisu ga bas dobro i kvalitetno napravili za TS),cpu od 434 MHz je dosta los za takav tip uređaja i dosta se primjeti da sporo ucitava poslikane slike.U svakom slucaju nije loš aparat ali bolje pricekat nokiju n8
    SE vivaz-nisam bas neki veliki fan SE ali kad sam se malo druzio sa ovim modelom moram priznat da me je pozitivno iznenadio i razocaro.Prednost svakako 8Mpx kamera,cpu od 720 MHz sa PowerVR SGX graphics,ekran isti ko i na x6,mislim da je isti symbian u pitanju.Nedostaci-symbian kojeg ipak moram priznat nokija bolje rjesila,resistive TS i po meni njega se jedino isplati kupiti ako ti treba malo bolji fotic u mobilnom aparatu s time da i to je upitno koliko je bolja slika,meni osobno sam aparat ostavlj dojam ko da je igracka a ne mobilni aparat
    HTC legend-bez razmisljanja moj favorit među nokijom i SE-om,osim što je noviji uređaj i što ima android (koji je po meni mrvicu ipak bolji od symbiana.Teško je govoriti o razlikama između dva operativna sustava jer na kraju sve ovisi o samom korisniku ali androidu dajem prednost jer je ipak noviji sustav a i platforma je za sad najbrže rastuca pa i s time razvoj aplikacija i sama podrška je bolja) aluminijsko kuciste (koje me je apsolutno odusevilo i ostavlja dojam kvalitete i izdržljivosti) ,cpu 600mhz,384 mb ram.Nedostatak nešto manji ekran
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    iphone4, nokia c5
    Operater
    098,099
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    već ovaj post mi je razjasnio neke stvari,hvala..
    čuo sam da je izrada nokie katastrofa..ali nju sam uvrstio jedino zato što sam se navikao na njihove proizvode..
    vivaz me privukao sa kamerom i HD videom..ne znam za kvalitetu izrade ali sam isto čitao da nekad zna bit prilično spor..
    htc svi hvale ali mi je android nepoznanica, a i htio sam čut mišljenja baš od forumaša pošto cijenim više ta osobna iskustva od raznih recenzija..
    jedino što htc-a nema u ponudi t-mobile-a pa bi u tom slušaju trebao preć na nekog drugog operatera..
    pričekat ću na još koji savjet prije odluke..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Koji mobitel kupiti - vaš prijedlog molim :)
    By milan85 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 05-03-2010, 22:47
  2. koji mobitel kupiti? pomozite
    By pero1985 in forum Općenito
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 25-10-2006, 13:54
  3. Koji mobitel kupiti - do 1300kn?
    By Kid_Rock in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 28-11-2005, 00:27
  4. Koji mobitel kupiti - mojoj sestri...
    By darius in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 36
    Posljednji post: 03-10-2005, 20:22

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove