Pozdrav svima!
Imam HTC HD2 više od dvije godine ( kupljen kod nas u T-mobilu) i instalirao sam prije godinu i pol preko SD kartice Android 2.3.7. ( dual boot) i sve je to radilo savršeno, dok mi nije ljetos crko digitizer.
Dao sam u privatni servis i promijenjen mi je kompletan ekran s digitizerom.
Problem je taj da pod windowsima digitizer radi normalno, bez ijedne greške, međutim kad dignem android, počinje raditi nestabilno.
Ponekad mobitel "sam tipka po ekranu", pa se same uključuju aplikacije na screenu, listaju ekrani, pod SMS se sama slova upisuju, kod biranja broja sam odabere par brojeva i sl.
Kod surfanja, stalno mi se vraća sam na vrh stranice, ja dolje, a on gore, uglavnom za poludit.
Probao sam s više vrsta SD ROM-ova, ali simptomi pod Androidom su uvijek prisutni, dok pod windowsima 6,5 "touch" radi savršeno.
Kod restartanja se prikazuje slijedeće:
R 2.15.50.14. ( ovo je pretpostavljam verzija radia)
G 15.42.5011U
D 3.14.0466
Molim ako ima tko prijedlog za riješenje ovog problema, šteta mi je mobitela, jer je do sada radio pod androidom savršeno.
Ima li kakve šanse da je problem softverski ( radio, ROM, i sl.) ili je problem hardverski, mada mi nikako nije jasno zašto onda pod windovsima radi normalno.
S obzirom da sam s engleskim dosta loš, nisam pretraživao strane forume, pa vas stvarno molim za savjet.
Hvala!

Odgovori uz citat
Bookmarks