Nabavio sam si 3G koji ima na sebi 3.1.3 firmware i skuzio sam da mi se zvonjava i opcenito zvuk dosta tiho cuju makar ga pojacao do kraja, dok moj frend ima isti takav i njemu je glasniji i to dosta, jedino on ima 3.1.2 firmware. Problem je u tome sto puno puta ne cujem da zvoni i to me bas pocelo zivcirat. Ima li to veze sa firmware-om, zvucnikom ili nesto trece?
Sigurno nije do softa, jer imam i ja 3.1.3 i zvuk nije slab. PRobaj napraviti restore preko itunesa
Jesam vec radio restore, jedino neznam dali je dovoljno jednom restore.
Ak se dobro sjećam, postoji ona opcija da limitiraš maksimalnu glasnoću zvuka, kao radi zaštite ušiju i te sheme - možda je to uključeno? Zapravo, to je za "music & video" (set maximum volume for music & video), ali možda ima veze i sa zvonom?
A jeste li probali ti i frend (kojem se normalno čuje) sa istim zvonom? Isti MP3 file, kopiran od njega tebi?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Jesam probao sve, ma i kad stisnes za otkljucavanje njegov se puno jace cuje( klik), a i danas sam bas drzao u ruci jos jedan iphone i kod njega je isto tak glasno
znas sta se meni nekad dogodi?kada budem u igrici i onda stisam da se ne cuju prejako zvukovi...kada izadem iz nje, i pokusam pojacati kaze da je na maximum, a opet kada me netko zove full se tiho cuje...onda udem u neku od igrica, i pojacam do kraja tamo...i kada opet izadem normalno se cuje...
ako si me skuzio kaj am uopce rekla![]()
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Meni je uvijek zvuk slabiji bar za trecinu od drugih iphona u igrici , u zvonjavi , bilo kako. Sacekat cu izlazak OS 4.0 pa cemo vidjet hoce li biti promjena
Bookmarks