Bude li topla/vruća na dodir kad se isključi? Jesi li radio hard reset i format memorijske kartice otkad je to počelo?
Pozdrav svima, novi sam ovdje na forumu i molio bih vas za pomoć.
Imam nokiu 5800 xm i počela mi se gasiti te je nemogu upaliti dok ne spojim punjač i krene se puniti iako baterija bude puna, primjetio sam navecer nakon što ne diram ništa po mobitelu, po meni oko ponoći se ugasi i skroz isprazni bateriju. Prije mjesec dana je bila u servisu gdje su ubacili novi soft.(tako mi je rekao tip od kojeg sam je kupio) Zna li netko u čemu je problem možda? Inače ima još garanciju, ali me zanima mogu li šta napraviti da je nemoram slati na servis?
Hvala
Bude li topla/vruća na dodir kad se isključi? Jesi li radio hard reset i format memorijske kartice otkad je to počelo?
nisam primjetio, tek ujutro vidim da je ugašena. mislim da točno oko ponoći to bude,probao sam sat namjestit par min prije 00:00 ali ne ugasi se tako. nisam radio hard, probat ću danas reinstal soft.budući da je sad novi v 50.0.005
foratiraj memori karticu, meni je memorijska vukla bateriju strašno... ili probaj samo jedan dan izvaditi memori pa probaj bez nje kako se ponaša...
probat ću večeras reset pa reinstal da vidim, a sutra bez memorijske. čudno mi je što se to dešava u isto vrijeme oko ponoći, ajd što se ugasi mislio bih da nije neki programčić u pozadini,ali baterija jednostavno nestane da nedaje nikakav signal poslije dok ne spojim punjač. probat ću ovo večeras pa vam javim sutra.
hvala
formatirao memorijsku,napravio hard reset i reinstal i zasad radi normalno,sinoć se nije ugasila
Bookmarks