pa di si taj mob iskopao?
zar nemaju više u elmedžiku....
onda ti je najbolje tražit majstore u plavom oglasniku...
Zna li netko dal se još negdje može kupiti (i promjeniti) kućište za T28 (i po kojoj cijeni), odnosno srediti poklopac tako da se ne otvara sam od sebe nego samo na pritisak gumba?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa di si taj mob iskopao?
zar nemaju više u elmedžiku....
onda ti je najbolje tražit majstore u plavom oglasniku...
imam ja dva takva telefona pa sam se pomislio malo poigrat s njima ali trebalo bi im kučište zamjenit...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Thnx vee!
A znaš li koga možda u ZG, jer nije mi baš do toga da ostavljam broj kreditne na netu...
Možeš meni ostaviti broj svoje krteditne kartice, ja sam u Zagrebu a ne na netuIzvorno postao whiteboy
![]()
raspitat ću se
Bookmarks