Poz, ma razmisljam dal da zamjeni ovaj sekundarni mobitel 8600 lunu..
ma vec treci za redom, savrsenstvo od izgleda, cak mi i baterija solidna za razliku od 8800..
ali malo bi htio za promjeno ponovo imat neki mobitel s dobrom kamerom..
imam iphone 3gs, tako da mi ne igra neku ulogu ni wlan, gps itd, ustvari svejedno mi je dal to ima il ne.. bitno da je solidan i da je kamera dobra(jer posto iphone nema ni lampicu slike navecer 0bodova)..
Treba mi najvise za zaFRKanciju nikakva priroda i te brije,
nego slikanje ljudi sa 0.5m - 3m udaljenosti recimo naravno nece skodit ako hvata i nesto dalje...
Gledao sam u toj cijeni cca 1000kn +- jer vidim g810 se nađe od 100eura, c905 po 1300kn.
Kad sam vidio slike od c905 mislio to je taj, al citao sam dosta negativnih komentara tu na forumu o njemu pa se zapito ipak, inace ne volim bas lose napravljene mobitele al slike su mi izgledale dosta dobre..plus je sto ima i xenon i led.
Niti sam preferiro bas debljinu(no sta je tu je, gledam sta je nudi za ok ponudu sa dobrom kamerom pa cu prec prek svega samo da se ne raspada mob u ruci), al g810 mi je ok jer je djelom metalan pa bi trebao bit kvalitetniji i slide cvrsci? plus je navodno izrada, neznam kako je u praksi, i cijena.. minus debljina no mozda pregrmim prek toga kad ga uzmem u ruku.
Posto o njemu na forumu nema gotovo nista, moze li netko iz iskustva par rijeci bacit.. isto kazu da je među slabijim xenon blicevima.. cuo sam pozitivne komentare, no netko je stavio par slika od g800 na forum izgleda mi dosta losije nego c905 cak i c901, ili je to u tih par primjera..
Inace da i8510 innov 8 ima dobar blic uzeo bi ga bez razmisljanja, jer gledao sam slike dosta su dobre a ima najbolji dizajn i isto je djelom metalan navodno...stvarno pravas steta sta nema blic, ovak kazu da su ove ledice dosta slabe..
steta sto luna il 8800 serija nema neku brutala kameru
Dalje, c901 simpatican mob, malo mi baca na low end izgledom, i candy je, bar se ne klima slide, no tu me smeta otkljucavanje tipkovnice svaki put, javljanje na mob, draze mi je na luni bilo samo kliznut taj savrsen slide..
kamera izgleda solidna no kazu da ima problem sa stabilizacijom, kak je dok slikas nekog il primjer sam sebe jednom rukom, dal dosta cesto ispadne mutno?
cijena novog ko polovan c905, jer je krace na trzistu
Inace sms ne saljem pa mi ni nije bitna tipkovnica, samo pozivi i kamera(imam solidan fotic al sam ga bio lijen i na novu godinu nosit pa zato trazim tak nesto)
Do sad sam koristio k800 i lgku990 od ovih s "jacom" kamerom i slicnih s.e. k770,c902.. tak da nemam iskustva s ovim novijim 5+kamerama...
Ne morate mi objasnjavat megapixele znam da to igra najmanju ulogu kod kvalitete slike pogotovo ovim malim lecama i senzorima, no svi znamo da uglavnom sto noviji mobiteli izlaze kvalitetnije su kamere a megapixele napuhnu usput, ak je do memorije uvijek se moze smanjit pa slikat sa 5 umjesto 8,12 itd...
Dakle zanima me prvenstveno slikanje ljudi da nije preslab blic a opet da ne daje preblijede slike(kao sto neki kazu za k850 blic previse izblijedi lice na nekih metar,moze i on i izbor al dal stvara preblijede face na blize slikanje?) a c905 kazu da ima i jaci blic pa kakav je kod njega, k800 mi je imao ok blic,
dok je na ku990 nesto slabiji pogotovo na 2-3+metara je jako slab, no na kratko je ok posluzio(no dobro tu je strob flash nije pravi xenon)...nije los al jako spor kad se napuni memorijska
gledao sam renoir, malo izgleda djecje no dobar video ima i kameru al su opet dosta popljuvali blic mozda i njaslabiji kolko sam dobio dojam(pitanje kolko je bolji od viewty-ja)..
Moze i preporuka nekih drugih modela jer mozda nisam dobro presudio, posto vecinom zelim da ljudi ispadnu dobro da nije pretamno ili preblijedo..
ako smeta anketa nek se makne, ovak mi je zanimljivije, pa se moze maknut nakon nekog vremena da se ne dize kasnije..
------------------
Dodatak: molio bih da se izjasnite oko izbora mobitela u anketi - jer čemu glasanje ako i pismeno ne iznesete svoje mišljenje zašto ste preporučili baš taj model. Hvala, MODERATOR

Odgovori uz citat
ZN5 ima najjači ksenon blic od svih mobitela, tako sa ne pričaš nešto što ne znaš...

Bookmarks