jel ima kakve vidljive razlike?
Malo prije sam fleshao HTC Desire sa custom ROM-om i pritom overclockao Desire na 1113MHz
nije puno, ali veseli...
Evo i screenshot-a:
Link od kud sam skinuo ROM:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=674688
Sve radi super...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jel ima kakve vidljive razlike?
neznam...
nisam primjetio neku značajnu razliku.
čini mi se da malo, malo brže fokusira sliku kada ju pregledavam...
osim većeg clocka, što si još dobio tim ROMom?
osim overclocka, sa ROM-om dobiješ još:
Apps2SD , root , java, beam widget (možeš upaliti diodu da svijetli) , News and weather (mislim da toga nema na originalnom ROM-u) , Spare parts (dodatak settingsima), Nimbuzz (mislim da se i on dobije, ali nisam 100% siguran) , hrpa drugačijih ikona (ikona za bateriju, vidljivo na gorenjem screen shotu, ikona kada se nešto downloada i sl...) , Contacts i Phone (kao kod Nexusa . ostaju i originalni People i Phone, ali si dodane i ove verzije sa Nexusa, pa se može birati)
To je to od tih promjena koje sam ja uočio...
kakvi su kontakti i phone sada... mislim jesu ti bolji od htc-a ili ti android original, isto tako da li sve radi kako spada , a ne recimo kao 3d galerija od androida (kamera ne radi)
p.s. jel bi mogao postat people.apk , vjerojatno ga možeš extraktak sa estrong explorerom... odeš na installed programes i onda napraviš backup.
ja još uvijek nemam želju mijenjat rom...vidim da izlaze novi svakih par dana , a ovaj ooriginalni sa a2sd mi radi predobro... da li je po tvom mišljenju skuhani rom primjetno bolji od originalnog?
Contact i Phone su kao kod Nexusa.
Znači Phone aplikacija ne podržava SpeedDailing
ALI: kada stinseš Phone na početnom ekranu, onda te pitat da li hoćeš SenseUI Phone ili Phone sa Nexusa.
Kada stisneš Contacts, otvoriti ti se izbornik kao u nexusu, ali i tu možeš birati da li da gledaš pojedinosti kao kod Nexusa ili kao kod Desire-a sa Senese UI
Meni su People i Phone bolji kod SenseUI-a (zbog speedDailing-a i svih informacija kontakta na jednom mjestu)
E sad, da to ekstraktam: neće ići nažalost.
jutros sam stavio novi ROM(točnije ovaj )
Što se tiče usporedbe Originalni ROM vs overclockani ROM: neznam, možda bolje originalni. jer sam imao malih problemsa sa pojedinim aplikacijama (recimo Astro file manager mi je stalno izbacivao onu poruku da se slažem sa njihovim uvjerima korištenja )
Sad sam stavio novi ROM i sa njim sam jako zadovoljan... mob je odma root-an i ima Apps2SD i još koju fora stvar (npr: pemještanje HomeScreen-ova) a uz sve to ostaje SenseUI![]()
Bookmarks