gledala ja.
jest da sam si danas malo poglupa i usporena pa je mozda samo do meneal meni je citav dokumentarac onak, vot da fak?! nekak nemrem pojmiti da je nixon naredio smaknuca svjedoka, da je onaj ciko umro od infarkta noc prije snimanja nastavka intervjua, i to bas kad im je rekao odati top secret.. ono, zavjera mass razmjera, i onda se nit ne obrecnu na taj dokumentarac
inace sam dosta citala ljetos o tome, i nakon svega nemam stajaliste.. nemre mi prevagnuti niti da su bili niti da nisu bili.. svaka teorija ima neke svoje "dokaze".. svaki dokaz ima neko svoje "objasnjenje" s obje strane.. pocevsi od van allena i sl..
nego, ono kaj je meni fascinantno.. kolike satelite imamo u orbiti, i to mnoge zemlje, zar niti jedan ne moze uslikati jebene ostatke vozila i svega ostaloga sto su astronauti ostavili za sobom?! ima li tko nekakav link na takve slike? ja nisam nasla.. da se radilo o jednoj misiji, okej, mozda bih bila i sklona povjerovati da je sve fejk.. ali bilo je vise misija! previse mi je sve to da bi bas sve bila samo igrarija, produkt hollywooda.. a opet, zasto nemamo slike ostataka s mjeseceve povrsine?!
ili su dosli mali zeleni pa sve pokupili sa sobom
ne znam sto bih mislila..
ali jako intrigantna tema!

Odgovori uz citat
al meni je citav dokumentarac onak, vot da fak?! nekak nemrem pojmiti da je nixon naredio smaknuca svjedoka, da je onaj ciko umro od infarkta noc prije snimanja nastavka intervjua, i to bas kad im je rekao odati top secret.. ono, zavjera mass razmjera, i onda se nit ne obrecnu na taj dokumentarac 

Bookmarks