Dasur sa zadovoljstvom objavljuje novo SlideIT izdanje za Windows Mobile, Symbian i Android!
SlideIT je revolucionaran, snažan i precizan način za unos teksta na mobilne telefone sa zaslonom osjetljivim na dodir.
Uporaba SlideIT-a kao vaše virtualne tipkovnice omogućuje vam brži i jednostavniji unos teksta od drugih alata te čini pisanje zabavnijim.
Unutar nekoliko dana uporabe SlideIT-a, udvostručit ćete brzinu vašeg pisanja.
Novi SlideIT sada je dostupan na našoj web stranici s podrškom za mnoge dodatne jezike. Demo možete učitati besplatno.
Kako koristiti SlideIT
Uz pomoć naše nove verzije SlideIT-a, umjesto da dodirujete svako slovo samo usmjerite vaš prst na prvo slovo riječi a zatim pomaknite prst na sljedeća slova. Zanemarite dvostruka slova; ona se automatski ispravljaju.
Kada podignete prst, na kraju riječi dodaje se razmak.
Web stranica: http://www.mobiletextinput.com
Zanimljivo, ali bez našeg jezika ne pomaže previše.
kontam si da za full verziju moraš dat bubreg![]()
isto nešto ko i swype koliko vidim , a koliko ti to doista znači kad nema hrvatskoga. ili?
Za one koji su površno gledali. Postoji hrvatski za Symbian i za Android, nema ga , nažalost, za Windows mobile.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Vrhunska stvar, ja ga upravo koristim i ugodno me iznenadila preciznost prepoznavanja "odslajdanog". Može se čak i krenuti sa slovom do, ali na kraju slajdanja pomoću algoritama nekihispadne ona riječ koju sam i mislio napisati. Ljudi su matematičari tako da je njihov algoritam najbitniji u cijeloj priči.
Nakon što sam isprobao ovaj način pisanja smatram da je ovo najbolji unos teksta preko touchscreena koji postoji i da bi u tom pravcu trebalo razvijati sve TS tipkovnice. Jednostavno najbolji način, neka svi proizvođači licenciraju i gotova stvar.
Na kojoj platformi si isprobao?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Na Androidu sa kapacitativnim ekranom (HTC Hero). Uz ovakav unos teksta može se i odabrati "običan" unos slovo po slovo. To je zgodno kad se naleti na neku dugačku riječ, npr. ajde odslajdaj "karakteristika"Jako teško da će sve proći kako treba i da će prepoznavanje uspjeti, ali za normalne riječi kakvih je 90% sve radi ko urica.
A koliko je minus nemogućnost korištenja 2 palca kod tipkanja/slajdanja? Meni pisanje s dva palca ide jako brzo, ali na fizičkom qwertyju. Vjerujem da je i na dobrom touchu moguće ovom metodom dosta brzo pisati (nisam imao touch pa zato pitam vas).
znači, '2 palca i praksa' vs. 'slide metoda i jedan prst'?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo ja sam ga zadnja 2 dana isprobavao....i danas sam ga kupio.....WM 6.5 omnia 2 stock rom.....
najbolja stvar za touchscreen koja postoji...oduševljen sam...heheh...dovoljno govori da je ovo prvi komad softwea koji legalno posjedujem :-)
Bookmarks