Skini najnovije drivere ali s drugog mijesta. Mislim da se je desio bug u instalaciji ili si neku "kvačicu" preskočio...![]()
dakle, kada kliknem desnom tipkom na desktop i izaberem ati catalyst control center nista se ne desi, ni na koji nacin ne mogu da ga pokrenem. novi sam sto se tice atija, bio sam primoran da uzmem ovu grafiku nakon sto je 8800gt umrla. poprilicno dobra graficka za sitne pare, problem je jedino taj catalyst control centar. driveri su up to date.
ima li neko ideju do cega bi to moglo biti
Zadnji uredio X-FusIOn : 16-05-2010 u 15:25
Skini najnovije drivere ali s drugog mijesta. Mislim da se je desio bug u instalaciji ili si neku "kvačicu" preskočio...![]()
.NET Framework imaš, po mogućnosti verziju 3.0 ili noviju?
smuch najnoviji driveri, nista preskoceno, reinstalirao sam ih ponvno, i catalyst control center sam ponvno inst. ali nista
domy imam zadnji framework 4.0 cini mi se...
Deinstaliraj s nekim dobrim uninstallerom,instaliraj windows installer 3.1 ili ako ima koji da ga nemaš pa pokušaj s starijim izdanjem drivera.
Dosta je da iz control panela obriše Catalyst installer (on za sobom povuče sve) i stavi v10.3. Ja sam s istom grafom imao probleme s v10.4 i na ovaj način sam se vratio verziju niže.
Provjeri si još u msconfigu da li ti je uključen ccc kod starta. Ne vjerujem da će rješiti problem al ne košta probati.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks