Kako da ubacim u ovome programu titlove ? Probao sam u isti folder di je film sa istim imenom ubacit titlove i nikako da ih pokrene... a u postavkama je namješteno da prikaže titlove...
U čemu je caka ?
Kako da ubacim u ovome programu titlove ? Probao sam u isti folder di je film sa istim imenom ubacit titlove i nikako da ih pokrene... a u postavkama je namješteno da prikaže titlove...
U čemu je caka ?
Kako si konvertirao film?
konvertiraš sa format factory i tamo ubaciš titl.
u format factory ili smartmovie converteru ucitaj titlove prije konverzije filma tako da su titlovi ugrađeni. onda ti radi show/hide subtitles opcija.
To triban napravit na kompu... ali je zelin ubacit na mobitel divix i srt i da sam spoji ko na kompu titlove i film... Kako da to napravin ?
U format factory triban cekat sat vremena da konvertira...
Onda uzmi neki drugi player, sa SmartMovie to ne ide. Za SmartMovie moraš koristiti i SmartMovie converter.
nije istina
smartmovie je itekako sposoban prikazivati titlove, ali, moraju biti u .sub formatu, dakle, ne srt
ako imaš srt titl, najjednostavnije je da downloadaš besplatni subtitle workshop, u njemu otvoriš titl, i save as, te odabereš MicroDVD (to je sub format)
to sve staviš u folder na mobu, s tim da titl i film moraju imat isti naziv, i titlovi će biti prikazani, dakle, nikakvo rekodiranje nije potrebno
radi provjereno![]()
ajm d gad dem futmasaž master
Sve san to napravio... titlove prikaže, ali problem je u tome sto uvik kad ih pribacin kasne titlovi puno :S
Do kraja filma zakasne i po 10 min
provjeri na kompu jel isti film i isti titlovi rade ok
ak na kompu ne radi, pretpostavljam da broj sličica u sekundi u titlu ne odgovara broju sličica u sekundi u filmu
odi na www.podnapisi.net i tamo nađi titl koji ti odgovara
ak proradi, klikni na ono hvala pa da i ja imam koji hvala![]()
ajm d gad dem futmasaž master
pa sinhroniziraj ih sa filmom
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks