odnesi ponovno , kaži da ti je isto i to je to .. nemoj se dat zahebavat
kod navedenog mobitela imam probelm sa trajanjem baterije..uredaj kupljen u europa trade-u, na samom pocetk nije mogla ni jedan dan izdrzat( bez poziva, bez koristenja aplikacija) vratim je na servis, sada baterija izdrzi jedan dan sa 3-4 kraca poziva, ali cim bi jedan bio od 20-ak minuta mob bi riknuo...nemam aktivnih aplikacija ukljucenih,nemam navigaciju..zanci mob "prazan"...sto napraviti....postoji li jaca baterija od ove standarde???
odnesi ponovno , kaži da ti je isto i to je to .. nemoj se dat zahebavat
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ne da mogu odnijet nego moram slat i bit bez mobitela nekoliko dana..zanimaju me iskustava ostalih korisnika ovog mobitela,događa li im se isto?? i ako je kako su problem rijesili??? kupnjom nove jace baterije ili ima neka sofwerska caka....
I ja imam isti problm sa baterijom. Nemoze ni 1 dan da izdrzi, nesto naprosto guta bateriju.
Skoro da sem seve probao , ali nema rezultata.............
Očito imate neki problema, koje treba riješiti, jer nešto očito nije uredu. Moj izdrži 2-3 dana uz intenzivno korištenje, bez ikakvih problema.
Što učiniti, nemam pojma. Trebao bi servis znati, valjda.
ma normalno, mobitel symbian platforme, visokih specifikacija, 330mhz proc, mnogo memorije... a samo 1000 mah baterija moja n95ica ima 1200mah pa ne izdrzi dva dana u prosjeku.
Bookmarks