Hm, da ti ne povlači možda postavke jezika sa SIM kartice? Nedavno sam flashao isti firmware i imam hrvatski jezik, ali ga ne koristim.
Što se tiče trajanja razgovora, ni to ne koristim, ali također nemam ništa u tom izborniku.
isntalirao sam novi soft na nokiu (v 07.21, RM-217) i na njemu nema hrvatskog jezika i kada se upiše *#92702689# ne pokazuje vrijeme razgovora uopće. kako da to dvoje vratim?
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Hm, da ti ne povlači možda postavke jezika sa SIM kartice? Nedavno sam flashao isti firmware i imam hrvatski jezik, ali ga ne koristim.
Što se tiče trajanja razgovora, ni to ne koristim, ali također nemam ništa u tom izborniku.
prije ovoga sam imao firmware 2.4 i imao sam oboje, trajanje razgovora nije toliko bitno ali onak volim pogledat. u mobitelu je t-mobite kartica. da li to ima veze, mogu u njega staviti tele2 ili tomato karticu, da li to možda ima veze?? da li postoji neka fora ko na SE da se naknadno dodaje language pack??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
da li ovaj postupak: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=160 vrijedi i za nokiu 6300??? znam da piše za bb5 telefone što 6300 nije al svjedno pitam. možda ipak može??
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Promjeni product code ,stavi balkan, updejtaj software i dobit ćeš hrvatski
A trajanje razgovora banana mislim da su to maknuli u novijim verzijama softwera
....
Bookmarks