htio sam aktivirat PS CS3 i unio kod al pise da je istekla licensa....pa ga iso ja reinstalirat al sad mi ne nudi da unesem lozinku tj. product key nego opet pise License has expired.... kaj da uklonim PS u potpunosti da mi ponovno ponudi da unesem kod....iso sam na dodaj i ukloni program i tam ga izbriso al nis....
Vjerojatno je ostalo u registru ključeva i raznih ostataka programa. Dodaj i ukloni programe opcija koja dolazi s Windowsima jako je površna kao takva i ja ju nikad ne koristim. Skini si koji bolji uninstaller i s njime deinstaliraj sto zelis. Ja koristim Your uninstaller i on prilikom deinstalacije programa,uklanja sve njegove ostatke s računala,pa nakon deinstalacije s njim,na računalu nema nikakvih problema i program kao da nikad nije ni bio instaliran. S add/remove programs to ne ide skroz tako pa zato i imaš problem koji navodiš.
Možda sad kad si s windows opcijom za uklanjanje programa deinstalirao Photoshop vise s Uninstallerom neces moc povadit ključeve iz registrya pa ces morat s Registry meshanicom to odradit ili se javit u OVU temu i navest verziju svog Photoshopa te dobit drugi ispravni serijski broj s kojim ces moc nastavit koristit svoj Photoshop.
znaci kad na ovoj slici gore sam kliknuo finish, pa je nastavio cistit registryje i na kraju sve ostalo, zatvorim Your i evo PS jos tamo stoji i radi sve u 16.....xD
nema pomoci.... znam di je problem....problem je u lokaciji....iso sam brisat sve fileove sa ˝cs3˝ i bio je jedan kojem je adresa (\Users\<user_name>\AppData\Roaming\Adobe) i kliknem obrisi i kaže da nemože nac file....idem ga sam tražit, dođem do <user name> i nema AppData, zato ga on nemože izbrisat, jer ga nemože nac ni Your, ni CS3cleaner, izgleda da cu zbog jebenog PS-a morat rusit winse jer ne vidim neko drugo rjesenje....
Bookmarks