Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ljuti troboj na granici od 2000 kn - BB Bold 9700 vs. Nokia E52 vs T-mob PULSE

Bok,

Trebao bi mi neki službeni mobitel i izbor sam ograničio na ova tri. Po funkcionalnostima su tu negdje s tim da je Nokia najmanja s običnom tipkovnicom, Bold ima QWERTY tipkovnicu, a Pulse je Touch.

Od stvari koje su mi bitne kod mobitela su relativna kompaktnost (Nokia ima plus), GPS da radi s nekom od poznatijih aplikacija Garmin/iGo (Pulse u prednosti, Nokia iza zbog manjeg ekrana, a Bold kako sam čitao ne može uopće učitati krekane karte što je veliki minus). Još mi je bitno da je mobitel solidna izgleda i kvalitetno izrađen bez jeftine plastike i škriputavog zvuka te od poslovnih funkcija dobar kalendar/planer te komunikacijske mogućnosti mail/web i sl.

Koji bi vi uzeli?

Hvala

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja bi uzeo Pulse, nisam uspio puno raditi na njemu, ali mi se svidio
    GPS nisam uopće testirao, ali za ostatak što kažeš, vjerujem da bi sve prošlo (osim što je malo širi )

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pulse na otvorenom pronađe satelite doslovce za 5 sekundi, ima odlično podešenu gps antenu.
    BB mobitele ti je bezveze uzimati ako ne misliš koristiti BB connect uslugu, to ti je kao da na gejmerski kompjuter instaliraš linux.

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post
    Pulse na otvorenom pronađe satelite doslovce za 5 sekundi, ima odlično podešenu gps antenu.
    BB mobitele ti je bezveze uzimati ako ne misliš koristiti BB connect uslugu, to ti je kao da na gejmerski kompjuter instaliraš linux.
    Ovo mi je za službeni mob, imamo VPN u firmi i u ovo bi bila uključena BB tarifa. Iskreno nemam pojma kako s tim funkcionira GPS. Trenutno za službeni mob imam MDA Vario koji ima WM OS i stavio sam na njega Garmina + Adria route i sve šljaka fino i ne bi volio po tom pitanju preći na lošije GPS rješenje. Kako je uopće rješen GPS kod BB-a? Jel to čemu jer sam najbliži ovom Boldu

Sad sam skužio da je ovaj Pulse od Huaweia uređaj i to prvi takve vrste, što može značiti probleme i nestabilnosti, a s time mi se ne da zafrkavati

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po mom mišljenju tesko da ces naci bolje rjesenje od varia sa garminom zato jer BB9700 ima svoj bb maps i možeš gore staviti neku od java based navigacija (i nisam siguran dali ce to raditi a nisam ni siguran dali ima kakvo drugo rjesenje),Nokia e52 je dobar uređaj ali premali ekran (to bi bio jedini nedostatak po mom),t-mobile pulse je isto dobar uređaj ali ne bi ga ga baš preporucio jer imas puno boljeg u ponudi (skuplji ali bolji) - znaci moja preporuka bi možda bila ova (s time da nisam obraco pažnju na cjene jer neznam o kojoj se tarifi radi)
    Nokia N97mini umjesto nokije e52 -zasto,dobra izrada (s time da je i e52 dobro napravljen),veci ekran,garmin itd.
    T-mobile G2 (HTC Hero) umjesto T-mobile pulse-zasto,puno bolji sustav i dobra (duplo) bolja izrada,ostalo onako znas za android sustav
    BB storm2 umjesto BB 9700-tu cak i nebi previse nista komentiro,stvar je ukusa ali veci je ekran pa s time i bolja navigacija (ostalo funkcije onako iste)
    -no ako moras ostat na izboru između ova tri onda nokija je puno bolja po meni
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Krenuo sam jučer na poslu pisati jedan poduži post o tome koji je bolji i zasto. Sad ukratko mogu samo reći da se načelno slažem s Hoc-om. Navigaciju osim ako je ne mislis platiti dodatno zaboravi na BB-ovima. Od dva preostala mobitela ja bih također odabrao E52. Kvaliteta izrade je na njenoj strani, handlanje maila, poslovni programi i ostalo, a ono što me najviše oduševljava na E seriji je vijek trajanja baterije. Nevjerojatno dobro.

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po meni je Pulse puno bolji mobitel za igranje, istraživanje androida, raznorazne (bespotrebne) aplikacije, nešto kao iPhone, i smatram da android mobiteli kao takvi još uvijek nisu dovoljno pouzdani da bi bili službeni mobiteli. Iako je Pulse sjajan mobitel i stvarno nisam imao nikakvih (većih) problema s njim, možda ipak nebi trebao biti tvoj izbor službenog mobitela, no to ovisi i čime se baviš i koliko je ozbiljan tvoj posao, tako da sam možda u krivu.
    E52 mi se čini kao dobar mobitel, nisam ga imao priliku puno koristiti, ali je za poslovne svrhe dušu dao.
    A za BlackBerry mislim da je precijenjeni polusmartphone čija su glavna odlika instant e-mailovi, nešto što svaki današnji smartphone iovako ionako ima.

7 days registered

Datum registracije
    Apr 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na odgovorima, zapravo sam skuzio da BB Bold nije 9700 nego stari 9000 pa on svakako otpada. Ostaje dilema E52 vs Pulse pa cu to otici do nekog Tcentra vidjeti.

Kvaka je u tome sta su ovi iz firme postavili limit cini mi se na nekih 700kn koliko njih dodje mob u tarifi koju firma ima, sto je oko 2100kn za mob u slobodnoj prodaji. Gledao sam malo i skuplje mobitele i tu se opet javlja dilema: SE Vivaz vs Nokia E72 (nisam siguran jel je imaju u ponudi, na stranicama samo piše E71 stari model) vs Iphone 3GS.

Ovo je zasad u domeni zelje, ali najvise mi se svidja Vivaz, ima jebenu kameru koja cak moze i posluziti u trenucima kad ne nosim DSLR fotic, Simbiana na koji se moze staviti navigacija po zelji i lijepo izgleda. Ukoliko ideja ne prodje sve mi se cini da ce biti Nokia E52

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [T-Mobile Pulse] najava, info, slike...
    By SrKi in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 766
    Posljednji post: 12-01-2012, 18:10
  2. whiteboy presao 2000 postova, mislite li da je pretjerao?
    By coma_zgb in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 22
    Posljednji post: 13-10-2003, 01:18
  3. Formula 2000 u Zadru!
    By dj_velja in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 29-09-2003, 21:27
  4. Top 10 (2000-2003)
    By vjeko in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 29-09-2003, 19:49

Bookmarks