Hmm, meni je na desnoj soft tipki "More", no moj je otključan pa možda zbog toga...
evo,od danas sam vlasnik doticnog moba i sve 5,osim t-mobile teme i popratnog sadrzaja.preso bi jos prek toga,ali kap koja je prelila casu je izbacivanje tipke "opcije" kad sam u stand-byu!sad je tamo t-zones logo koji vodi direktno na t-portal(to je sad treca tipka koja direktno vodi na wap!!!)apsurd do jaja.tipku "opcije" sad mijenja tipka "c" koja samo nudi opcije zakljucavanja tipkovnice i isključivanja zvuka.mene sad zanima da li je ikako moguce maknuti sve te t-mobile gluposti (ukljucujuci melodiju i neku blesavu animaciju)?probao bi onaj reset i 13sec. proceduru ali nisam siguran kolko je to sigurno.napravio sam master reset ali s tim nisam niš dobio.
molim ljude koji su radili 13.sec reset da jave jel sve u redu s mobom nakon toga?i detaljnu proceduru postupka.
hvala na svim odgovorima.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Hmm, meni je na desnoj soft tipki "More", no moj je otključan pa možda zbog toga...
@gIK
je moguće je... moraš ga dekastomizirati, ali time gubiš garanciju...
@gog
nema veze s otključavanjem![]()
A kako se "dakstomizira"? I zakaj sam dobio pusu?![]()
Jel netko zna dal je ista tipka (more) na T610 iz vip.me ponude isto tako izmjenjena?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Daj se strpi do sutra, buš vidio![]()
Ako zna netko neka mi opiše taj 13sec trik!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
@gog
- pusu si dobio jer se nismo dugo vidjeli![]()
- dukastomazera se tako da se flasha origigi AVR, AMR i GDFS fajlovi u kastomizirani telefon pomoću neke hardverske i softverske opreme :bunny:
@whiteboy
ako je iz vodafone live paketa, a je onda nema more nego live tipku i one ruzne ikone... moci cu ti uskoro rjesiti ukoro ak ces htjeti...![]()
@afroman
nije mi jasno kak smo dosli na 13sec trik, ali to ti je kad 13sec potopiš T610 u čašu vod(k)e, osušiš s fenom (ne preko 1000W) i probaš upalit ponovno telefon... i shvatiš da ti je petak 13.
za pravi odgovot klikni na New Thread gumbić pa priupitaj ponovno
vee
ma običan vip.me paket je (ona piramida), a koliko znam od SE-a je u vodafone live programu samo F500i... vidjet ću sutra, nisam ga još upalio jer punim bateriju prvo cijelu noć...Izvorno postao vee
EDIT: nema 'live' tipke, najnormalniji T610! (nisam mogao izdržati...)
Eto sad svi znate da u vipu ne seru po toj tipci u t610....
Zadnji uredio whiteboy : 23-11-2004 u 22:10
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks