Pozdrav!
Pošto mi je rođendan,pa sam skupio neku lovu i moram kupit novi mobitel,jer ne želim nosat okolo 6650 fold koja je zbilja velika.
Uvjeti su cijena do 1000,mogu se rastegnut do 1200kn maximalno.
A sad što se karakteristika tiče,potrebna mi je kamera,utor za memorijske kartice,kvalitetna izrada mobitela,povezivost minimalno preko bluetootha.
Još jedna važna napomena,mobitel treba raditi na T-mobile mrežu ili da se može lako dekodirati preko PC programa nekog (kao Sony Ericsson).
Zanima me koji je mob onako best-buy sad za kupnju.
Mjesto kupovanja mobitela je T-Mobile,Tele2 i Vip.
Oglasnik i slične fore ne dolaze u obzir,jer neznam kad sam zadnji put kupio novi mobitel,stalno nešto kupujem preko foruma,oglasa i slično.
Među favoritima su mi:
-Nokia 5230 (1198kn),
-Sony Ericsson W705 (1095kn,ali imam popust za postojećeg korisnika,pa me dođe 995kn),
-LG KU990 Viewty (995kn,ali ista stvar kao što sam naveo za W705,pa me dođe 895kn),
-Sony Ericsson C902 (1195kn,ali ista stvart kao i za dvoje navedeno gore,pa me dođe 1095kn).
Nije mi hitno kupiti mob,al za tjedan-dva-tri ću kupiti.
Pa znam,al kad sam ih pitao preko maila,oni su rekli da popust jos vrijedi iako im ne pise na stranici.
uzmi w705 i imas sve sto ti treba.....
Premisljam se oću li uzet Nokiu 5230 ili Sony Ericsson w705 ili LG KU990 ili pak nešto treće.
Koji mi preporučate da uzmem?
btw.kad na tele2.hr gledam pod ponudu na bonove nema w705,al kad gledam pretplatu,pa pod cijenu na bonove e onda ga ima za 1095kn.
I još me zanima ako to spada pod ovu temu,ako netko zna,jel W705 u Tele2 CID53 ili CID52?
Pitam zbog otključavanja doma preko Aerix programa.
preporučujem w705-metalan;2,4" ekran;wlan;3,2 mpx kamera s led flashom;4 gb m2 kartica u paketu i vjerojatno hpm 70 sluške
w705 je CID53
Nemoj uzeti KU990 nikako, imao sam taj mob i zbilja ne valja...Ok je kamera, al touch screen koma...
Moja preporuka je W705...
Bom Chicka WahWah
Preporucujem nokiu 5230 XM odlican mobitel,jedina zamjerka sto nema Wifi![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
A onda necu ipak W705,pošto je CID53,pa ga ne mogu od kuće otključat preko PC programa.
Inače,da je CID52.uzeo bih ga,ali mislim da ću ovako uzet 5230 XM.
Zna li netko jel Nokia 5230 za 990kn sa BT slušalicom u webshop ponudi od vipa zaključana na Vip mrežu ili može na sve?
EDIT:
Pogledajte ovu temu:
http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/t-829999.html
Tu neki govore (koliko sam shvatio) da su uspjeli otključat preko nekog programa SE C510 CID53.
Dal to znači da je CID53 moguće od kuće besplatno otključat?
Može li netko tko se razumije objasniti o čemu je riječ?
Nokia 5230 u Vipme paketu,konkretno bas ova iz webshopa je zakljucana.
mislis da ces 5230 lakse otkljucati nego w705
grdno se varas
uzmi lijepo w705 i uzivaj............
a zasto ne uzmes u oglasniku-znam rekao si da ne zelis
ali dekodiranjem ionako gubis garanciju tako da je i oglasnik rjesenje
i posto znam da si u mobilnom svijetu(pratim te hehe-redgsm,cafe mobil....)uzmi radje w705 jer njega mozes moddati
plus imas w-lan i se kvalitetu sto se glazbe tice
a ovaj lg zaobilazi u sto vecem krugu-sminka mob-sve ostalo veliki minus.....
Ok.
Uzimao sam ja i preko oglasnika,al je novo u ducanu meni ipak bolje.
W705 je odlican mob.K800 sam moddao,patchao i stavio elfove i mob je bio odlican.Pa se nadam da cu isto napraviti i sa W705.Koji tip Turbo SIM kartice radi sa w705 cid53,koliko kosta i gdje ga se moze kupiti?
@ velidar-hrkac,cijenim Vase misljenje i pratim Vase postove i teme na forum.hr,red-gsm i cafe-mobilu.
Bookmarks