Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 6 od 6

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vip/ovlašteni servis vs ja

Pozdrav!

U 7. mjesecu prošle godine sam u Vipu uz produženje ugovora kupio mobitel SE w910i, mislio sam, mobitel ok izgleda, proširiva memorija, za te novce... best buy.

Nisam ga praktički imao niti 2 tjedna a već su se počeli javljati problemi, konstantno resetiranje, javljanje osobama koje me zovu da je mobitel ugašen a nije itd.

Išao sam u Vip centar, predao im mobitel, objasnio kvarove koji mi se javljaju i ostavio ga na popravku.
    Nakon popravka (2 tjedna) uzimam mobitel, dolazim doma i opet se javlja isti kvar, pošto se ponavlja kroz par dana, nosim mobitel opet na popravak.
    Mobitel se nakon 2 tjedna vraća s popravka, preuzimam ga i tad cak izdrzi 2 puna dana bez problema.. ali 3. dan... isti problemi...
    Ovaj put zakljućujem sta je previše je previše te tražim zamjenu uređaja.
    Nakon 2 tjedna dolazim u Vip centar i djelatnica mi objašnjava da su promjenili još neki dio koji nije valjao i mobitel bi sada trebao biti ispravan.
    Ok, uzimam mobitel, prolazi par dana i puf.. opet isti problemi...
    Dolazim u Vip 4. put, tražim zamjenu mobilnog uređaja, djelatnica to zapisuje u prijavu i šalje ovlaštenom servisu, servis me kontaktira tjedan dana kasnije te mi gospođa kaže da je mobitel neispravan (nemoj kenjat!!) te da mi šalju novi (isto w910i, samo druge boje). Odgovaram da mi boja ne igra nikakvu ulogu već me zanima funkcionalnost...

Dobivam novi mobitel, prolazi par dana... i, resetira se... prolazi još par dana, počinju problemi kod dolaznih poziva, danas mi je puko film jer se još jedan problem pojavio, mobitel se gasi ako se kod dolaznog poziva javljam otvaranjem slajda...

Očigledno je da je cijela serija ovog mobitela neispravna, Vip se ograđuje da oni meni ne mogu dati novi mobitel jer ta pravila postavlja ovlašteni servis, ovlaštenom servisu izgleda treba 100 puta slati mobitel da bi skužili da ne valja...

Na kraju ove Biblije moje pitanje je, Šta napraviti?? Postaviti se kao luđak i prijetiti i psovati i slično znam ali neću... Tražim ispravan mobitel i to je to...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran100 Experience Points10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Moto G
    Operater
    Bonbon
    Godina
    41
    Bodovi
    17.655
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sony ericsson a sta drugo, Cura imala v640 poludila s njim, imala je sve ovo što si opisao.
    Nekak ga prodao i sada ima Nokiu, preporodila se. Nikad više SE!

Tražim ispravan mobitel i to je to...
    Drugi put uzmi neku Nokiu.
    ....

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lika091 Pregledaj post
    Sony ericsson a sta drugo, Cura imala v640 poludila s njim, imala je sve ovo što si opisao.
    Interesantno, ja sam bas kupio prije god. i pol V640 kod VIPa, otkljucao ga i do danas me slusa i nikakvih problema nisam imao s njime!?!?!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Feb 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drugi put cu se detaljnije informirat o uređaju koji kupujem ali eto, Ovlašteni servis bi trebao ili popravit ili dat novi uređaj (ispravni!)... U mom slucaju, ni jedno, ni drugo..

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    HTC Wildfire, SE P1i
    Operater
    VIP, bonbon
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imao sam vrlo sličan problem, radilo se o motoroli v80 prije 4 godine. ugl kupio sam mob u motoroli, mjesec i pol dana sam išao po servisima (RAM 4 koji radi do 16:00 a do tam je nemoguće doć bez auta). mobitel je bio prek 10 puta u servisu i uvijek se vračao sa istim problemom, riješio sam problem tako da sam tražio povrat novca. ne znam kako to u vipu funkcionira (ovosi da li si uzeo mob na pretplatu ili ne) al ja sam dobio novce nazad.
    ULTRAS CIBALIA VINKOVCI

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    e66 , G502
    Operater
    Vip
    Godina
    36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    možda je tema malo stara ali nema veze
    svi to modeli koji imaju VIP softver u sebi su sranje najbolje promjenit soft i stvar riješena imoa sam w910 isto se dešavalo kad sam prmjenio softver novi mobitel preporodio se

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Ovlašteni Logitech servis u ZGB-gdje je??
    By Thunderhead in forum Stolna računala
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 10-06-2008, 13:30
  2. Servis Ili ?
    By motoV525 in forum Motorola
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 02-02-2006, 11:47
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 04-09-2005, 11:50
  4. servis
    By coma_zgb in forum Siemens - Ostalo
    Odgovora: 4