ako ne bude puno skuplji od običnog 3510, bit će best baj!samo se nadam da su ugradili bolji spiker u njega jer je ovaj na običnom katastrofa!
Što vi ljudi mislite o ovom aparatu?![]()
pet@r
ako ne bude puno skuplji od običnog 3510, bit će best baj!samo se nadam da su ugradili bolji spiker u njega jer je ovaj na običnom katastrofa!
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Poslao: gIK
Ako se dobro sjecam, u ponudi VIPneta u VIP.magu je 3510i bio u cjenovnom razredu do 2k kuna, sto je prihvatljivo.
Jedini je problem sto se radi o lockanom aparatu, tako da ce ipak vjerojatno kostati oko 2,5 k kn, sto sam i predvidio ranije![]()
![]()
Ja baš nebi ovu nokiu preporučio, ali ženu več bi...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
2 soma bi i dao,al više ne!pa kaj onda ak je lokan?kaj je onda skuplji?daš 100kn lokalnom anlokeru i to je to.
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
nokia 3510i nece biti nista ozbiljno, dodali su Java aplikacije i kolor ekran i nista vise! A bice skoro 3 put skuplji od 3510 bez "i"!
Budimo ozbiljni sta ce na mobilnom kolor ekran i kamera (ok 3510i je nema ali opet)? Za cenu tog telefona moze se kupiti Canon (nije placena reklama uveravam vas govorim iz licnog iskustva) digitalni fotoaparat od 2.1 megapixel-a koji 100% pravi bolje slike od bilo kog telefona. I za ono sto vam ostane kupite recimo 3510 ili C55 ili T65 itd...
P.S. gIK ako oces jaci spiker na 3510 samo stavi SW 3.37 i stvari se jaaaako pojacavaju!
FROM ALL THE THINGS I'VE LOST
I MISS MY MIND THE MOST!!
Znači smatraš da je zapravo isplativo uzeti Siemensa (C55) iako ljudi smatraju da su Siemensi općenito bug-oviti?![]()
pet@r
bruyoni- ti si znači protiv kolkor ekrana i kamere na mobitelu?
E pa vidiš ja nisam, i čak niti to nije dovoljno, nego mobitel mora da ima i tv ugrađen i frižider i klimu!!!!!!!!!!
Ako misliš kupit mobitel koji nema kolor ekran, onda si - IDIJOT!
a o kameri da i ne govorim, to je ionak za zajebanciju
a ti si idiot ako mislis da ce mob. imati ugraden frizider i klimu![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ne, ako je lockan, onda je jeftiniji.Poslao: gIK
2 soma bi i dao,al više ne!pa kaj onda ak je lokan?kaj je onda skuplji?daš 100kn lokalnom anlokeru i to je to.
Inace, ako ne napomenem drukcije, govorim o legalnoj kupnji.
Mob je skroz u redu al ima gobarita više nego CIBONIN TORANJ pa sad se ti misli
Viva la Nippon!!!
meni je ružan. ima nokia puuno ljepših telefona
Nisam protiv kolor ekrana na mobilnima, ali smatram da jos za tim nema apsolutno nikakve potrebe! A IDIJOT je onaj koji ce da kupi mobilni sa kolor ekranom samo da bi mogao da izigrava facu!!
U neko dogledno vreme kad dodje 3 generacija mreza onda ce i mozda imati smisla koristiti kolor ekran i kameru jer bi se mogla pronaci neka adekvatna primaena za to npr. snimas kamericom na mobilnom kao sa obicnom video kamerom i putem 3G mreze pebacujes to u realnom vremenu na svoj racunar ili pricas sa covekom preko telefona i gledate jedno drugog na ekranima (ako neko to uradi dok se seta i usput mu nos ostane citav castim ga!)
A ko sad hoce da kupi mob sa kolor ekranom, slobodno nek kupi ali nek malo razmisli dali ce da plati 100 eura vise samo da bi igrao igricu u boji i to na mobilnom telefonu!
A za kameru na mobilnima SADA o tome necu ni da pricam apsolutno bacanje para (ok to radi ali radi kljakavo)!
![]()
![]()
![]()
To već radi na N7650. Kako fotografiranje tako i video zapisi. Samo ne na 3G nego na 2,5G odnosno preko GPRS-a.Poslao: bruyoni
npr. snimas kamericom na mobilnom kao sa obicnom video kamerom i putem 3G mreze pebacujes to u realnom vremenu na svoj racunar
OK to radi ali sa kakvim ocajnim kvalitetom snimka! Sto zbog izrazene pikselizacije a najvise zbog slabog frame rate-a.Poslao: Moonlight Cat
To već radi na N7650. Kako fotografiranje tako i video zapisi. Samo ne na 3G nego na 2,5G odnosno preko GPRS-a.
I dalje stojim iza onoga sto sam rekao da je najbolje kupiti neki digtalni foto-aparat i neki dobar mobilni! Ako nisi video kolicni su sada digitalni foto aparati procunjaj malo po net-u (otprilike su veliki kao kutja cigareta strasno!)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e pa onaj ko nema para za mobitel i dig. foto, taj kupi sve u jednom...
osim toga dig. fotiči su skupi
Meni se ne da stalno furati fotić sa sobom... vidio sam jednog malog kao 2 prsta sa cijenom od 2,5 k kuna!! Onda sam odustao i čekam najbolji mobitel (u ovom slučaju 7250) Koji će biti mali s ugrađenom kamerom...
Nisu digitalni foto aparati skupi toliko ko sto ti mislis, OK ima aparata i od 2000 eura ali to su za teske profesionalce sto govori rezolucija od preko 10 megapixela. Ali mozes naci solidne aparate koji kad se njihove slike prebace na papir uopste ne primecujes raziku u odnosu na opticki aparat.Poslao: flOorKilla
e pa onaj ko nema para za mobitel i dig. foto, taj kupi sve u jednom...
osim toga dig. fotiči su skupi
Neki solitan telefon i foto aparat zjedno nebi trebali da probiju 250 eura, sto je cinimi se manje od nokie 7650.
Ja sam postavio jednostavno pitanje u pogledu ovog aparata, a vi ste otišli malo predaleko u tim razglabanjima zato ću cijelo pitanje postaviti drugačije:
Isplati li se kupiti ovaj mob. uspoređujući ga s njegovim srodnim predstavnikom 3510?
Usporedba realnih cijena:
3510 -> 1828kn; 3510i -> 2190 kn
pet@r
podsjecam clanove da vrijedjanja na nacionalnoj osnovi nisu dopustena
clanovi iz inozemstva su pozeljni kao i svaki drugi clan (osim ljudi iz novog zagreba- sala ofkrs)
zatvaram temu i brisem problematicne postove
drugi put skidam broj postova clanovima koji flejmaju nacionalne vatre - znanje i informacija ne smiju biti ograniceni takvim glupostima!!!!!
Bookmarks