1. Mape (kao standardnu BB aplikaciju) mozes koristiti samo ako imas data plan u t-mobileu. Inace moras na Google Maps ili slican program.
2. Desktop manager
3. Vidi pod 2.
1. Ovako, zanima me odakle se mogu skinuti Blackberry mape za gps navigaciju (probao sam sa stranice blackberry.com ali ne ide)!?
2. Kad skinem neku aplikaciju ili slično sa neta na komp, kako to onda prebaciti na Blackberry?
3. Kad ubacim sim karticu s drugog telefona u BB kako da prebacim i kontakte koji su na kartici, i jel se nekako mogu kontakti koji su u outlook expresu prebaciti na Blackberry?
Hvala!
1. Mape (kao standardnu BB aplikaciju) mozes koristiti samo ako imas data plan u t-mobileu. Inace moras na Google Maps ili slican program.
2. Desktop manager
3. Vidi pod 2.
Forumaš godine :)
Pokušao sam prebaciti kontakte preko Outlooka ali ništa nije prebacio na Blackberry!?
Možeš li malo objasniti kako te aplikacije koje skinem sa neta na komp, prebacim na uređaj??
Moras otici u postavke sinkronizacije, tocno oznaciti sve detalje, ne znam sve napamet.
Program je vrlo jednostavan, ima tek 10-ak opcija. Ne kuzim kako se ne mozes snaci.
Mislim da ne ide iz OE, nego mora biti obicni Outlook.
Takodjer, aplikacije su isto vidljive s naslovne stranice softvera:
"Application loader" !!
Forumaš godine :)
Mene je strah koristiti sinkronizaciju jer je mob od firme, a ne želim da mi se svi podaci uzje....u.
Bez toga izgleda neće raditi desktop manager kako treba.
Moj mobiteli: Ericsson GA 628, Siemens C35, S35, C45, C55, M55, Nokia 6020, SE K510i, BB Curve 8900.
sa podacima ti u pravilu nebi smjelo biti nista.
Ne znam na sto tocno mislis. Ako si imalo paranoican onda bolje da to ne radis.
dobar grah daleko se čuje
Ne želim privatne adrese u firminom mobitelu.
Mislim da ću to ipak napraviti preko laptopa od firme.
Moj mobiteli: Ericsson GA 628, Siemens C35, S35, C45, C55, M55, Nokia 6020, SE K510i, BB Curve 8900.
Bookmarks