Vozdra!
Evo donjela frendica laptop (HP 530) da ga malo sredim i kaze da se ruši i da dosta toga ne zeli odradit.
Odmah sam srušio Vistu i vratio se na Xp. Odmah problemi u instalaciji ali na teške muke Windowsi su se nekako podigli. Bilo koji program koji pokušam instalirat javlja mi svakakve greške iako su svi programi ispravni. Pomalo lud,od frenda posuđujem 2 GB DDR2 memorije na 667 MHz kao što je i u ovom samo je ovdje 1GB. Sad sve savršeno i super radi. Znači našli smo šta mu je bilo.
E,sad pošto sam daleko od neke kvalitetne trgovine računalnim komponentama,zovem frenda u ZG da mi dobavi iz HG Spota ali oni ju nemaju tj. imaju jedino još u trgovini u Zadru. Sad sam potego i vezu sa Zadrom i to mi stize i sve 5.
E sad...
Rekoše mi u HG Spotu da imaju ovu od 800 Mhz pa sam u konzultaciji s Everestom vidio da sabirnica na ploči podržava 400 MHz,533 MHz i 667 MHz a 800 ne piše pa tako ni ne podržava.
Rekoše mi i da ce se ova od 800 MHz može "spustit" sama na 667 ako je takva ploča i ako ne podržava 800 MHz,al svejedno sam se odlučio za Zadar
(da se ne zajebem) i memoriju koja radi na 667 MHz.
Zanima me,"spušta" li se to kako oni kažu ili ne? Jer ako opet naletim na ovakvu situaciju,a hoću,pa da znam kad budem naručivao,jer već sad je teško doć do ove na 667 MHz.
Malo se jesam raspisao,ali čisto da vidite cijelu situaciju...
![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks