Hy ljudi. Imam jedno pitanje.Sada ce mi krizma i dobit cu puno novca pa me zanima koji siemens ima mogućnost da snima video snimke beskonacno tj. dok ima prostora na disku
Bilo bi dobro da ima i mp3 i radio i ostalo sto dodje s dobrim mobitelima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hy ljudi. Imam jedno pitanje.Sada ce mi krizma i dobit cu puno novca pa me zanima koji siemens ima mogućnost da snima video snimke beskonacno tj. dok ima prostora na disku
Bilo bi dobro da ima i mp3 i radio i ostalo sto dodje s dobrim mobitelima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
well did you ever wake up with them bullfrogs on your mind?!
niti jedan serijski, ali recimo za symbian mobitele (siemens SX1) imas mnostvo alikacija koje omogucuju snimanje onoliko koliko imas prostora na mobu tj. na MMC kartici...
na x65 ima trik da se produzi snimanje, ali tek na koju minutu...
maraschino - PTICICA
Točnije, na S65 cca. 2-2:15 min jer ima toliko "RAM-a", a nakon toga se mobitel ugasi.
Nokia 6600 (ili tako nekako, ona cigla) je jako dobar telefon. Ima ga jedan moj jaran, i koliko sam vidio dobro ga služi. Jeste da je cigla, ali ne može i jare i pare.
Usput, slažem ti se sa porukom na 'lokacija' sto posto![]()
...pa SX1 je isto cigla,al ima Symbian,proširivu memoriju,BT,IrDA...velik ekran 176*220...ja bi ga sigurno uzeo...jer ovi *normalni* mobići nemaju mogućnost nadograđivanja novim programima...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da sx1 je vec isfuran ali nije los.
nikako nije los... pogotovo za njegovu cijenu (mislim da mu, uzmemo li u obzir mogucnosti i cijenu, malo koji mob moze parirati)
maraschino - PTICICA
ne govorite nista kontra sx1, trenutno je jos uvijek siemensov no.1 a ima vrlo malo mobova drugih proizvodaca koji su bolji od njega...........
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
hmmm ... jedini nedostatak po mm misljenju u cx65 je to sta se tijekom snimanja videa odnosno clipova (klipovi mi zvuci glupo =PP) je nemogucnost zooma, a to je moguce samo ako se prethodno zoomira pa onda stavis rec ...
pa tako ti je i na digitalnim fotoaparatima, tako da to nebi smatrao kao neki veci nedostatak. vise me smeta sto ne prikazuje ime kod dolaznog sms-a i sl (sto se rijesilo sa fw update-om)...
maraschino - PTICICA
A sto bi ti, da ti i sam snima, ja mislim da bi to onda i glupo izgledalo, jer ima zumiranje po stupnjevima a ne onako glatko kao neki (npr x600)
...čovječe,pa nije to camcorder (ili digitalna kamera)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mozda malo glupo pitanje al kakava data cable je za CX65? mozda isti ko za M55 ?
@Lefty Nije isti. Kabel od M55 ne možeš koristiti za CX65, ali obrnuto je moguće. Isto je moguće modificirati kabel od M55 tako da radi sa CX65.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo ovdje imas slike kako modificirati x55 kabel da radi sa x65 serijom
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6211&page=3&pp=5
maraschino - PTICICA
Lega ima jedan problem sa s65.
Kad snimam filmiće onda mu je slika zrnata do bola, za razliku od mojeg cx65 koja je puno bolja a ima istu rezoluciju (video).
Ako treba mogu poslat kratke filmeke sa oba moba da se uvjerite.![]()
nek još jednom provjeri settings i baš sve namjesti na high
@cyberphere
da za update i jos neke "legalne" stvari, ali za sve drugo moras ga modificirati...
maraschino - PTICICA
Bookmarks