vjerujem da je neki ljudi ovdje imaju te ih molim da kažu gdje su je kupili.
Ja sam prije kojih pola godine kupio u Offertissimi u Dubravi.
Mislim da je 80 kuna bila.
Ali, ne znam imaju li je još uvijek...
ovako, tražim plazma kuglu, vjerujem da je neki ljudi ovdje imaju te ih molim da kažu gdje su je kupili. Tražio sam po netu ali nema nista konkretno a i kad ima nude samo ove nove USB kugle što neželim, trebam obicne s prikljuckom na utičnicu običnu.
izgleda ovako
hvala unaprijed
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
vjerujem da je neki ljudi ovdje imaju te ih molim da kažu gdje su je kupili.
Ja sam prije kojih pola godine kupio u Offertissimi u Dubravi.
Mislim da je 80 kuna bila.
Ali, ne znam imaju li je još uvijek...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ako odgovara ovako nesto http://www.hocuto.hr/page_product.as...8&skupina_id=2, inace, imaju ti neku kao trgovinu svoju u city centru one, a mozes i naruciti naravno
cvita
Ova iz hoću to je relativno mala za te pare. Bilo je prije u Chipoteke, mislim da je ovakva mala bila oko 60-70 kn, a veća između 150 i 200, ali nisam siguran, možda je bila i manje od 150. Ne znam ni da li ih i dalje drže. Te u Chipoteci su dolazile s normalnim adaptorom, a ova je USB, pa ti još treba "USB punjač" - adaptor koji na sebi ima USB port koji služi samo za napajanje.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
zvao sam chipoteku nemaju...i ne misle nabaljat tj citiram , nenabavljivo, a ove usb ne mislim kupovat. Cvita jel mogu naručit i običnu ili samo usb?
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
ovi imaju samo usb, pogledaj malo ovu temu...tu su naveli par mjesta gdje bi mogao jos naci, pa baci pogled, nadam se da ces uspjet, iako je tema iz 2008. god.
cvita
Bookmarks