i sad još da otkriješ kako do kreditakoji su potrebni za telefoniranje na fiksni
http://www.voipstunt.com/
VJEROVALI ili NE...besplatno telefoniranje...ne skype...nego telefoniranje
Isprobano...i radi 100% bez kartica, bez placanja
molim moderatora da mi oprosti ako je OT ali stvarno nisam znao gdje da ovo objavim a morao sam to podijeliti s vama!!!
i sad još da otkriješ kako do kreditakoji su potrebni za telefoniranje na fiksni
dobar grah daleko se čuje
ipak radi sad sam zvao na fiksni i radi!![]()
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
meni ni link ne radi
Saznala rulja da je besplatno pa srušila server.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja tu ne vidim nista besplatno.
koliko sam ja isprobao mozes 'besplatno' telefonirati sa interneta na fiksnu liniju. Naravno da nije u potpunosti besplatno, ali u usporedbi sa cijenom koju bi inace platio za taj poziv je nekoliko puta jeftinije![]()
evo ja se cuo sa Californiom Njemačkom i Canadom na fiksne telefone. malo je kasnilo ali je OK.
I sad, koja je caka? Hoće li to ukinuti skoro pošto je gratis ili...?
ovo je do yayaodlično radi, upravo razgovarao sa njemačkom, izraelom i par puta ZG
![]()
Cuo sam da radi i na o95,pa nek neko proba.
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
hm... mukte a žica me kredita?
Evo i mene traži kredite, a kad me želi odvesti na site na kojoj bih ih nabavio, stranica ne radi.
meni na fiksne radi
Meni radi bez greske. zovem 095 i fiksni besplatno. vec sam prica sve skupa otprilike 100 min. i nista ne zica za kredit.
Mene traži kredite koje nemam gdje nabaviti. Na njihovoj stranici nakon log ina ništa se konkretno ne pojavi.
Nakon pola sata razgovora mi je javio da sam potrosio sve svoje krediteAl zato postoji tipkica Logon as New User
![]()
...dajte ljudi, vi koji ste razgovarali, objasnite odakle vam "krediti", jer svi spominju besplatno, a traže se krediti...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nisu krediti potrebni,neznam o čemu ovisi ako nekima radi a nekima ne,u svakom slučaju pozivi na mobilne mreže (091 i 098) zahtjevaju kupnju kredita.
angels might have been eaten.
I opet ništa. Nikako kupiti te proklete kredite.
ma to vas se ne isplati
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ja sam noćas u 2 na moj 095 broj dobio poziv sa tog VoIP Stunta. Kako, pojma nemam.
ne možeš na mobitele zvat, zoveš samo na fixnu liniju mukte
Bookmarks