Zanima me jel postoji mogucnost da fileove preko bluetootha primam u neki folder na memorijskoj kartici a ne u poruke gdje ih ne mogu ni preseliti.
Dali se mogu preseliti?
Zanima me jel postoji mogucnost da fileove preko bluetootha primam u neki folder na memorijskoj kartici a ne u poruke gdje ih ne mogu ni preseliti.
Dali se mogu preseliti?
Kad primiš nešto preko BT-a to ti se nalazi u ulaznim porukama i to nemožeš promijeniti.
Kada otvoriš "poruku" u kojoj ti se nalazi taj fajl koji si primio preko BT-a, mora biti opcija za spremanje.
I da, drugi put pripazi na naslov inače tema ide u smeće
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@mehnihma kako ti je vec Ico rekel dok dobijes npr. Video isjecak njega ti nudi kamo pospremiti,tako i slike isl.
Teme ili programe ti nudi samo da instaliras.
E sad ako se o tome radi pa npr.hoces tu recimo temu da sacuvas na kartici tada ti mob mora biti haknuti da bi mogel videt Mail foldere,ali to je prekomplicirano za objasnjavati ako covjek o takvim stvarima nikaj nezna ili je nov u tome.
Nur Fair nicht mehr und nicht weniger.
Symbian & Windows Mobile
Symbian & Windows Mobile
radi na svim symbianima, nije potrebno hakirati mob, zato što ne moraš ići u folder MAIL nego ti X-plore sam prikaže attachmente iz inboxa
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Eto korisna stvar za one koji ili nemaju racunalo ili su sa racunalom na "vi" meni to ne igra ulogu jer pametni telefon bez kompa nije pametni.
Namjerno sam navel Nokie 3650 i 6600 jer njih si mogel na Pc spojit samo sa Bt ili Ir pa je to bilo brze,stavit karticu u citac kaj sam primil puzem Bt ili Ir i iskopirat na Pc.
Vec samo zbog telefonskog imenika mi je prakticno svaki mobitel koji sam dosad posjedovao bio spojen na racunalo.![]()
Symbian & Windows Mobile
ispričavam se što dižem staru temu, ali imam isti problem s bluetooth porukama.
naime, imam N85, programi tj. fileovi ( ne slike i tome slično) koje primim bluetoothom, ne mogu se posebno spremiti, postavke su namještene da poruke sprema na mem.karticu, mob je hakiran sa helloox-om, e sad, problem je u tome što niti s x-plorerom, niti na kompu preko PC suita i OVI suita ne mogu pronači inbox folder, dakle gdje bi se ti programi, tj. fileovi trebali nalaziti?
folder inbox se nalazi samo u prukama
s file explorerom ga ne možeš vidjeti, ako koristiš x-plore na shortcutu "4" možeš vidjeti attachmente u inboxu
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bookmarks