Pozdrav zna li neko je li moguce sa 34 pinskog kabla za flopy da se napravi
adapter na usb ili SD kartice nije upitanju komp vec muzicki uredjaj
ili vec postoji gotov adapter da se kupi
Pozdrav zna li neko je li moguce sa 34 pinskog kabla za flopy da se napravi
mislim da nije moguce, sto jednostavno ne uzmes neki usb hub ako ti treba dodatnih usb portova...
![]()
Pa kupi gotovi USB floppy, sebi sam davnih dana kupio...
...hajde ponovno pročitajte što je napisano:
...pretpostavljam da se radi o klavijaturi ili nečemu sličnome gdje trebaš učitavati neke gotove bitove...hm, za adapter nisam čuo i sumnjam da je moguće takvo nešto napraviti jer je potreban i kontroler koji bi te podatke i povukao s takvih medija, ali vjerujem da noviji uređaji posjeduju takvo nešto...da se napravi
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Koliko znam,klavijature se spajaju sa za to napravljenim kablovima koji nisu 34 pinski.
Za npr. moju klavijaturu ide OVAKAV kabel. To su zapravo MIDI kablovi.
Bilo bi dobro da mimico precizira o čemu se radi,jer ovako nema smisla lupat odgovore...![]()
Pozdrav svima.Jeste u pitanju je klavijatura to je problem kod dosta mojih kolega
sa starijim sintovima koji imaju u sebi flopy ali te starije sprave su jos uvijek daleko pouzdanije od ovih novijih koje su osjetljive kao metereopate pa me zanima je li neko upoznat s tim
kolko ja kužim tebi bi trebalo nešto ovakvo?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10103
samo u 34 pinskoj varijanti?
možda bi neki elektrotehničar mogao to skemijati. ili pročačkaj po onoj stranici, ima svega, možda nađeš, ja nisam uspio. poštarina besplatna, isporuka,cca 4 tjedna
Zadnji uredio nickpong : 17-03-2010 u 00:50
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
onda nešt ovakvog?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.711
Zadnji uredio Smuchac : 17-03-2010 u 13:57 Razlog: smanjena rezolucija slike
I što bi s tim napravio? Spojio CF na floppy?Ni to ne možeš jer se floppy ne spaja na ATA/IDE konektor.
Bookmarks