Ako su već spojeni, onda se ne trebaju spajati ponovo, ali ako nisu spojeni onda je u ome problem. Probaj se prvo spojiti, pa onda slati.
Imam bluetooth adapter(kvragu,neznam koja marka) i sve savršeno radi ali samo ako sa kompa na mob šaljem,ako hoću sa moba na komp uvijek mi izbaciva poruku da spajanje nije uspjelo...ali je stvar u tome što se on(t610) ne pokušava spojiti nego odmah izbaci navedenu poruku![]()
Ako su već spojeni, onda se ne trebaju spajati ponovo, ali ako nisu spojeni onda je u ome problem. Probaj se prvo spojiti, pa onda slati.
...imam i ja sličnih problema...probaj ovako : klikni dvaput na BT-ikonu u SystemTrayu i trebalo bi ti se otvorit prozor sa folderom "...File Transfer"...otvori ga i u njega kopiraj ono što hoćeš prebacit u mob...javi rezultate ili ako ne razumiješ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sa sx-om nemam problema jedino mi se stvorio problem kad sam pobrisao
Bluetooth Exchange Folder koji se sam napravi kod instalacije pa slike nisu imale
kam ići onda sam ponovo sve instalirao i radi normalno....
prvo provjeri jel imaš Bluetooth Exchange Folder u My documents
a onda jesu li ti uparirai komp i mob a onda da li su autorizirani
Koji soft koristiš?
pa jesi li instalirao softver koji si dobio s bt donglom
Zanimljivo, netko ne dobije ništa, a ja sam dobio soft i sa matičnom iako nemam Bluetooth. Pogledaj u ovom forumu, tema se zove Widcomm software ili tako nekako, tu su neki linkovi za programe.
ima program koji ti se zove fma-agent i mislim da bi ti to moglo pomoc. ja ga isprobao i radi super sa T630.
http://fma.sourceforge.net/
...Igore,onda je to,očito,problem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
float's mobile agent je najjači program koji sam vidio za mobove...
Krenuo je offtopic.![]()
Bookmarks