To ti je ona neka opcija da li pokazuje natpis koji šalje mreža ili onaj koji je ukodiran na karticu. Očito si uključio da pokazuje onaj koji šalje mreža, pa ti se zato javlja T-Mobile HR.
Seem 0032_0001, ako se dobro sjećam...
prckao po seemovima, i napravio restart, kad najednom osvane T-Mobile HR umijesto starog naziva HT Mobile HR. Iako pod pretrazivanjem mreza i dalje stoji HT....
To ti je ona neka opcija da li pokazuje natpis koji šalje mreža ili onaj koji je ukodiran na karticu. Očito si uključio da pokazuje onaj koji šalje mreža, pa ti se zato javlja T-Mobile HR.
Seem 0032_0001, ako se dobro sjećam...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hmmm, znam ja za tu opciju. I nije mi radila dok sam je ukljucivao na v600 flexu. Sad sa V620 cini se da radi (mozda je u flex od V620 ubacen kod mreze 219-01 kao T-Mobile HR?)
Mislim da se tvoje kopanje po seem-ovima poklopilo sa promjenom na T-HT mrezi - vec mi je par ljudi danas reklo da im se promjenio natpis (i to na razlicitim mobovima)![]()
moj brat ima nokiu 3200 i njemu od jucer pise T Mobile,a meni pise jos uvijek HT Mobile...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Ja isto mislim da je do mreže...
Do mreže je. Meni na Siemensu MT50 piše isto T-Mobile.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
na mojoj v300 je T-Mobile HR, a na v2288 HR-Cronet![]()
nekima je sad t nekima je i dalje cronet
Ovisno o telefonu, je li u stanju "pročitati" takve informacije ili samo može koristiti ime pohranjeno u softveru...
A možda i o tipu SIM kartice?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ma neki telfoni (npr. oni zaključani) često imaju soft definirano što će im pisati...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da baš telfoni
samo oni tako rade...
i o sim naravnu, mora podržavati sim toolkit..
Bookmarks