...Alcohol120... bar sam ja tako pržio zaštićene CD-e i DVD-e...
Imam igru battlefield 2 na dvd-u i želim ju prepržiti zanima me kojim programom mogu probit zaštitu
CARpeDiem*
...Alcohol120... bar sam ja tako pržio zaštićene CD-e i DVD-e...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa nero to prži meni bez problema... (:
ja ovo imam na nero 6 i radi (: Plug-In <- sam,o instaliraj ovo...!pa javi...
Zadnji uredio Yo!Gurth : 05-03-2007 u 10:23
After all...
any dvd bi trebao rijesiti svaku zastitu.
Sad nisam tolko ni siguran jel to zaštićeno. Kad pržim na 0% već izbaci error i saad kad sam instaliral ovo od yogurtha. Zabrijal sam da je možda zaštita gore zbog naljepnice na dvd-u, al možda je samo stvar u tome da je zgreban dvd
CARpeDiem*
DVD Decrypter po meni najjednostavniji alat za to.
Ima samo 2 opcije:
ISO READ - ISO WRITE
napravi image file u alcoholu120% skida zastitu 100%
gdje ste cure prodao sam kravu)-:-)
Respect
ma ne stalno neki errori jedan za drugim u alkoholu, a u neri odma jedan i gotovo
CARpeDiem*
a pri kopiranju u komp???
After all...
Evo sad sam maloprije kopiral izravno na hard i sve je skopiral bez greške. Zabrijal sam da ak kopiram izravno da mi neće pol fajlova skopirat, al sve je uredno skopiral i bez greške. Hvala vam puno na pomoći!
CARpeDiem*
Imam DVD igru Football Manager 2009 i ne mogu je instalirati, pokazuje mi da su file-ovi u winrar-u. Kad pokušam sa Winrar-om otvoriti, pokazuje mi da je igra zaštičena i nikako je ne mogu instalirati. Dakle, ne želim je kopirati nego samo instalirati. DVD bi trebao biti original. Zanima me u čemu griješim i da li je potreban nekakav program za to (Alcohol 120) ili nešto slično?
Moguće je da je RAR file zaštićen lozinkom,a to onda nema nikakve veze sa zaštitom samog DVD-a.
Vidi odkle je to skinuto,pronađi password i pokušaj. Druge solucije nema jer provjerenih programa za razbijanje tih šifri baš i nema...
Bookmarks