Pa evo...
zanimaju me recimo vaša mišljenja vezana uz ovaj model...
inače... imam ga od jučer navečer, i zasad sve radi ODLIČNO iznenadio sam se da je ovako dobro napravljen...
s obzirom da sa Shine-om nisam bio najzadovoljniji... jer ima dosta bugova...
no evo, da se vratim na ovaj model
Ekran vam je više-manje svima poznat... 3.0'', 240x400 px... 256K boja... ono.. ok je
a sad... šta mi se sviđa više nego išta...
- ZVUK - dosta glasan i kvalitetno se čuje... tj. nema šumova ko što zna bit kod nekih
- pregledavanje slika... dosta je brzo.. čak i kad se radi o slikama u punoj rezoluciji (3.2 MP), te automatsko zakretanje slike ovisno kako je okrenut mob između slika se prebacujete jednostavno povlačenjem prstom preko ekrana u lijevo/desno
- motion sesnor u igrama... najdraže mi je bacanje kocki XD
- kvalitetniji video u MP4 formatu se vidi ODLIČNO
- čita office dokumente, PDF... također dosta brz i u tome (doduše, dosad sam probo samo u PDF-u... al on je najzahtjevniji od navedenih, pa sumnjam da bi trebalo bit problema sa ostalima)
- 2 ''desktopa'' ne moram ni spominjat na svaki možete staviti zasebnu pozadinu, a mijenjanje između njih je isto kao mijenjanje slika... uz to da dok se okreće ima efekt ''kocke''
- prilikom gledanja videa, preko cijelog zaslona, možete zaključati zaslon (jer kad god stisnete na njega, pojave se opcije tipa play, rewind i slično... tako da kad zaključaš, nemaš s tim problema
e sad... što se tiče pisanja poruka... numerička tipkovnica je super... al qwerty je ipak nešto sitnija, pa i zahtjeva nešto prilagodbe i vježbe
''loše''
- ne zna podijelit 110/2.2 (ozbiljno... rezultat bude 49.1 - umjesto 50 )al dbr... oproštamo mu
- kamera nema autofokus, nit flash...
a gledano općenito, mobitel bi preporučio više manje svima kojima je problem dat preko 1500-2000 za neki ''bolji'' mob...
ovaj je po funkcijama i svemu stvarno odličan a cijena mu je skoro duplo manja od konkurenata...
e sad.... što se tiče materijala, ne bi znao točno... negdje imaš osjećaj da je metal, negdje plastika
al sve svemu... čvrst...
težina... 80 i nešto grama... strašno...
meni se to ne sviđa, jer ipak volim ''ciglu'' u rukama...al dbr... to mi nije ključna stavka, tako da
ako vas još što zanima, slobodno pitajte...![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks