Tipkovnica na 2730 ti je užasna. Tipke su male, imaju mali hod, tvrde su i plastična su imitacija metala, probaj u vip centru razočarat ćeš se. 5130 je definitivno za klasu iznad njega, jedino kaj on nema 3G.
Dakle,izdvojio sam ova dva moba jer zelim mob iskljucivo iz vipa zbog surf paketa i surfanja jer neam net na kompu.Dakle 2730 za 499kn,plus kartica od 1gb.eh sad kakva je tipkovnica,za pisanje poruka?Nadam se da nije kao na onoj 1680 gumena i teska za pisanje,zanima me i kakav je zvucnik glasan zbog muzike,te kakav je kad npr.skidam pjesme posto je 3g,trebao bi biti brz?samsung je odlican,skuplji 50kn tj.549kn,nedobije se memoriska,i kakav je on za surfanje te kakav je zvucnik.Totalno bi htio ovu 5130,al ona je 599kn i mjesecima,nikak da pojeftini?Sta vi kazete???
Tipkovnica na 2730 ti je užasna. Tipke su male, imaju mali hod, tvrde su i plastična su imitacija metala, probaj u vip centru razočarat ćeš se. 5130 je definitivno za klasu iznad njega, jedino kaj on nema 3G.
Ma ok ak su tvrde,al neznam kak se pise na njima jel inace tesko za pisat to mi smeta jer mi na kukiju zivcira pisanje na touch,a inace ta nokia je jeftina,ima 3g,i cini se da mu ipak zvucnik nije bas nesto...al ipak neznam,imam vip trgovinu u blizini al mobovi su u izlogu pod staklom,a neda mi se do osijeka do grada ic samo da isprobam tipkovnicu...neznam sta bi na kraju uzeo?vidim da se i uz 5130 dobije memoriska a neznam od koliko?kad bi barem ta nokia jos pojeftinila...u simpi je 498kn al nebi simpu,a neznam koliKo dode dekodiranje?ma neznam sta bi uzeo uopce?ima i onaj sagem za 349kn,al nebi da mi je spor!a ova 2730 kak reagira u izbornicima?jel sporo il kak?brijem da cu na kraju jos uzet 5130
Pitaj tetu/stričeka da ti izvade mob iz izloga pa vidi koja ti tipkovnica paše.. :doh:
Ma ok.samo recita vasa misljenja,da znam sta vi mislite!
Na kraju sam ipak uzeo 5130...dobar je!
Bookmarks