Treba mi preporuka software-a za izradu dokumentacije u PDF-u da mogu ljepo po "hayperlinati" stranice i odredene pojmove, ljepo graficki ga uredit (slike i ostalo da mogu ubaciti unutra) te da mogu nakraju skompajlirati i zastitit PDF dokument...
Treba mi preporuka software-a za izradu dokumentacije u PDF-u da mogu ljepo po "hayperlinati" stranice i odredene pojmove, ljepo graficki ga uredit (slike i ostalo da mogu ubaciti unutra) te da mogu nakraju skompajlirati i zastitit PDF dokument...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
http://hr.openoffice.org/about-downloads.html
Možda je najjednostavnije i najbolje!
![]()
Zadnji uredio VuKi : 18-01-2010 u 21:16
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Nitro PDF Professional, potraži to
....
NITRO PDF PRO link: TU
Password za raspakiranje: www.downloadbox.org
OVO JE PREUZETO SA STRANICE KOJA NIJE MOJA I NE KORISTITE LINK AKO NEMATE ZASTITU NA RACUNALU ZBOG MOGUCIH VIRUSA, TROJANA I INIH NAPASTI
Druga (ili treca) opcija je beta Microsoft Office-a koji u sebi ima uglavljen PDF format.
Slobodan je za skidanje i samim tim i legalan jos pokoji mjesec.
.
.
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Imaš više mogućnosti.
Ako imaš legalni MS office 2007 skini dodatak za spremanje u PDF-u. U tom slučaju to je najjednostavnija mogućnost.
Drugu ti je naveo Vuki. Open Office ima po defaultu mogućnost izvoza u PDF.
Treća je instalacija nekog PDF printera npr. Bullzip PDF (ima ih još, ali svi rade slično).
NitroPDF je odličan program, ali se plaća. Ako to nije problem za preporučit je.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Probaj PDF-XChange dobar program ali se plaća
no ima i za to rješenja zove se torrent![]()
UPOZORENJE! POSJETI
MOJBLOG
ok...sve je to fine...
samo mi treba jos da software ima mogucnost "hyperlinkiranja" stranica...
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
IMHO tražiš previše. Ne znam da li PDF uopće podržava hyperlinkove?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Sad sam naučio nešto novo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
U Adobe Acrobat Professional mozes dodati, mjenjati i brisati bookmarke. Za neki besplatni nazalost neznam...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Bookmarks