situacija je ovakvaimam dualboot win7 sa linuxom...dragi na svom kompu ima instalirane win7...kada sam u linuxu, mreza i internet rade bez problema...no kada se prebacim u windowse, njegov i moj komp se uopce ne vide u mrezi...ja vidim default internet gateway, i vidim kao s njegovog kompa nesto za stream muzike, ili tako nekako...ali ne vidim fajlove koje dijeli ni nista...niti mogu na internet...dakle, to izgleda ovako (ovo je printscreen s njegovog kompa, ja na svom jos imam i "default internet gateway")
on se spaja bezicno na ruter...
u cem je problem???trebam li mozda upisati u networku one neke brojeve??
kod njega se u network settingsima pokazuju dvije mreze:
s obzirom da sam vec dugo u linuxu, uopce nisam u tom windows svijetu i sve sam zaboravila, pa vas molim pomoc
windowse imam zapravo samo zbog iphonea, jer nemrem drukcije syncati ni nis...
help)

imam dualboot win7 sa linuxom...dragi na svom kompu ima instalirane win7...kada sam u linuxu, mreza i internet rade bez problema...no kada se prebacim u windowse, njegov i moj komp se uopce ne vide u mrezi...ja vidim default internet gateway, i vidim kao s njegovog kompa nesto za stream muzike, ili tako nekako...ali ne vidim fajlove koje dijeli ni nista...niti mogu na internet...dakle, to izgleda ovako (ovo je printscreen s njegovog kompa, ja na svom jos imam i "default internet gateway")
Odgovori uz citat

jucer sam konacno nasla vremena da se poigram s tim kak se spada...
Bookmarks