Ovako, stara uzima prek firme novi mob(zato je uvijet tmobile)pa me pita da preporucim nesto dobro..
Preferira klizne mobitele no nje iskljucen ni touchscreen...
Al posto je od touchscreena probala samo iphone mislim da ce jos ostali bit dosta kompliciraniji, tj tezi za pisat poruke.. Na iphone-u dosta brzo pise... Sqd mana iphone- je njegova velicina pa se premislja, nea prica neki lg je ok izgledomvaljda gd510 ili gt500 no on su dosta losini zq tipkanje....
Ja sam preporucio iz prve 6600i, extra mali kvalitetan 5mpx, internet i to nije potreban.. Jucer ga posudila mana je mala tipkovnica i jos veca mana kod nokie, ukoliko se stave sva velika slova i pise poruka, kad se ide obrisat slovo automatski se vrati na mala slova sto je kaze iritantno...
Dalje ima hrpa se no vecina je izgledom za mladju populaciju, izdvojio bi mozda w995 no ozgledom su svi slicni...
Dok mi se najbolji izbor mozda cini s8300, ima i tipkovnicu i touchscreen i dobru kameru.. Sad opet ima mana, velik je 110mm zatvoren.. Ima jos nesto za preporucit mozda? S8300,6600i ili nesto trece?

Odgovori uz citat

.....s8300 ti je super samo mi se ne svidja sto nema OS-a. ja bih ti onda preporucio neki sa Androidom,cisto da isprobas(tj.tvojoj mami)...mozda Pulse
!

Bookmarks